• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair USA 2013! cz.2

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair USA 2013! cz.2

• Au Pair USA 2013! cz.2
  • Re: Au Pair USA 2013! cz.2

martie13 > 15-08-2013, 17:07

Z tym interview to: strach ma wielkie oczy! Ja miałam tak, że niby to miało być spotkanie informacyjne, a zaliczyłam przesłuchanie i dobrze się stało. Nie miałam kiedy się stresować (oczywiście oprócz momentu, w którym się dowiedziałam . Wpadłam w panikę, serce mi przestało być, w ogóle się nie przygotowałam! Ale improwizacja totalna i całkiem dobrze wyszło. Pytania standardowe: dlaczego chcesz jechać, opowiedz coś o sobie i swojej rodzinie, co byś zrobiła gdyby, jakie masz pomysły na spędzanie czasu z dziećmi, dlaczego właśnie ciebie mają wybrać (masz sobie wyobrazić, że twoja opiekunka z ...Krakowa? to potencjalna host family) i takie tam. Dasz rade, wszystko na luzie!

merti > 16-08-2013, 7:30

Nie wiem, czy widziałyście, ale jestem w rematchu <3

wiecej info na bloguuu

karolinkaa77 > 16-08-2013, 15:32

Dawno mnie tu nie bylo APC odrzuciło moja aplikacje wiec jestem w Inter Exchange , czekam na akceptacje i licze ze w przeciagu 2 miesiecy uda mi sie wyjechac , widze ,ze sporo z Was ma re-mach'e mam nadzieje ,ze udalo Wam sie znalezc bardziej odpowiadajace Wam rodziny

Wiecie moze ile mniej wiecej trwa akceptacja ze strony Inter Exchange?

Baskah > 16-08-2013, 16:22

Ja slyszalam ze IE nie ma za duzo rodzin. Nie wiem ile trwa u nich Zatwierdzenie. Merti ja sledzilam twoj blog. Jestem w szoku. Sama boje sie wyjechac. ;(

Sushi > 16-08-2013, 19:24

Karolina, ja byłam w IE i na początku interesowały się mną dwie rodziny, które nie pasowały mi pod względem chyba wszystkiego :p a później przez dwa miesiące nie miałam kompletnie nikogo na swoim profilu dlatego ze względu na to, że chciałam szybko wyjechać ( a i tak wyszło zupełnie inaczej) zmieniłam agencję.

Czeka się kilka dni. Szybko im idzie akceptacja ale gorzej ze znalezieniem rodzinki. Trzymam kciuki żebyś znalazła jak najszybciej

Merti ja tak samo jestem w szoku. Martwią mnie te ciągłe rematche :/

patik > 17-08-2013, 1:55

Sushi ! Jadę, tak, zostałam zaakceptowana i w ciągu ostatnich dni wszystko nabrało mega tempa.

Jadę do mojej single mom z 5letnm Timem !

23.09.2013 mam datę szkolenia, więc..ahoj przygodo!

Jestem teraz w ogóle na wakacjach, dodatkowo te wieści i rozwój akcji...brakuje mi słów i nie ogarniam. Ale tak, lecę !

Sushi > 17-08-2013, 12:35

Ale super, że Ci się udało!! cieszę się bardzo i mam nadzieję, żę HF będzie dla Ciebie najlepsza na świecie. Mam nadzieję, że do zobaczenia w NY?

Johnson > 17-08-2013, 15:51

Gratulacje!!!!!

Tydzień po mnie

Słuchajcie,

muszę się poradzić i tu

co kupić mojemu host dziecku ?

13 lat, wielkie zainteresowanie kinem, teatrem, tańcem i śpiewem...

patik > 17-08-2013, 17:58

Tak jest Sushi ! Napiszę na priv i wymienimy się kontaktem !

Trzeba godnie się zrzeszać na obczyźnie i reprezentować polszę

Tak się cieszę dziewczyny

patik > 19-08-2013, 16:39

Johnson, czarnonaczarnym to Twój blog ? :>
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia