• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Wątek zamknięty
  • Sierpień/Wrzesień 2012 !
  • Re: Sierpień/Wrzesień 2012 !

MaDziulka > 31-12-2011, 14:31

Oby twoje życzenia sie spełniły

adziszkowa > 31-12-2011, 18:15

Wszystkiego najlepszego dziewczyny zebysmy wszystkie w 2012 roku postawily noge na tym wymarzonym kontynencie i zeby to byl nasz rok! Powodzenia :***

blonde > 01-01-2012, 20:04

Ja też życzę wszystkim szczęśliwego Nowego Roku, a szczególnie życzę dużo odwagi w spełnianiu swoich marzeń!

MaDziulka - ja też CC ale aplikacja póki co czeka na wypełnienie ;P

MaDziulka > 01-01-2012, 21:40

Blonde odezwij sie do mnie na priv

agniesia > 03-01-2012, 14:08

Dawno mnie tu nie było a widzę, że wami też targają rozterki Wiecie co myślę? Że tak chyba musi być. Zawsze na jakiś czas przed wyjazdem musi się wszystko idealnie układać, żeby nie było zbyt łatwo wyjechać. A to wszystko chyba po to by przekonać się na ile nam zależy. I by jeszcze bardziej docenić tą przygodę jak już tam będziemy Ja wiem, że choć nie będzie mi latwo wyjeżdżać to i tak to zrobie ! Bo to jest szansa jedna na milion I takie odkładanie nie ma sensu. I płacząca rodzinka, kochający chłopak, najlepsi przyjaciele pod słońcem,miluśkie zwierzaczki i nie wiem co tam jeszcze nie mogą nas zatrzymać ! Jeśli to wszystko jest rzeczywiście takie jak czujemy to po powrocie znów będzie takie samo

Tyle z mojej strony Trzymajcie się dziewczynki ! Damy radę !

A w nowym roku życzę, żeby każda z nas nacieszyła się przed wyjazdem wszystkim tym co ma a potem za oceanem robila rzeczy, które będzie pamiętać do końca życia ;**

joanna0550 > 05-01-2012, 16:19

MaDziulka jeśli chodzi o album to wybrałam zdjęcia głównie z dziećmi, tylko jedno mam z rodziną. Lecę z Au Pair in America, to biuro poleciła mi moja dobra koleżanka. Aaa i jeszcze bede musiala wyrobić międzynarodowe prawko, ale to moge zrobić w dowolnym momencie i w sumie to tyle Byłoby gdyby więcej dziewczyn poleciało jednym lotem

izzieem > 05-01-2012, 17:35

Cześc wszystkim!! Jestem nowa na forum. Planuje swój wyjazd w sierpniu 2012, tak przynajmniej wpisałam w aplikacji. Zgłosiłam się do Cultural Care i jestem na etapie szukania rodziny. Muszę tylko wysłac do Warszawy podpisaną umowę, ale jeszcze dokładnie jej nie czytałam. Nie ma żadnych haczyków w niej? No to pozdrawiam Was wszystkich no i w Nowym Roku życzę dużo szczęścia!!

natgreen > 05-01-2012, 18:42

Też właśnie wysyłałam ten "agreement", i no w sumie niczego sie nie doczytałam co by mogło zaniepokoić Ja mam w aplikacji wpisane ze ost tydzień lipca, ale nie wiem czy jednak własnie sierpień nie będzie lepszy-zobaczymy. A filmik juz masz? Ja jeszcze nawet nie zaczęłam

MaDziulka > 05-01-2012, 19:14

dziewczynki:0

długo juz macie otwarty room w CC??zgłaszają się jakies rodzinki?

natgreen > 05-01-2012, 19:52

mi otwrli jakos 29.12 chyba no i jeszcze nikt sie nie zgłosił, ale uważam że to jeszcze za wsześnie chociaz pewnie są i takie osoby co następnego dnia miały rodzine na swoim profilu
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia