• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

AKTUALNA LISTA au pair w Irlandii

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Irlandia

• AKTUALNA LISTA au pair w Irlandii

• Wątek zamknięty
  • AKTUALNA LISTA au pair w Irlandii
  • Re: AKTUALNA LISTA au pair w Irlandii

kasiulek91 > 30-06-2011, 20:50

hej

ja w tym roku (już jutro!!! ) znów wybieram się do Iralndki jako au pairka - tym razem będę w okolicach Navan (ok. 40km od Dublina), ale w Dublinie też będę dość często, bo tam znajomych i będę też w Castelbar, żeby odwiedzić moją poprzednią rodzinkę (ależ się stęskniłam za dzieciakami!) więc jak ktoś jest z tych miejsc to chętnie się spotkam

a tymczasem wracam do my mission impossible czyli pakowania

barbarella > 30-06-2011, 22:14

[quote name="carly15"]
    [quote name="barbarella"]Ja niestety wracam do Polski. Warunki pracy u host przerosły moje możliwości... 12 godzin dziennie, 6 dni w tygodniu z trójką maluchów, to nie dla mnie... Ale mój błąd bo nie dopytałam o szczegóły. Pozdrawiam Bawcie się dobrze na Zielonej Wyspie [/quote]

a nie szukasz innej rodzinki? kurcze a moze jednak jakas znajdziesz szkoda wracać!![/quote]

szukałam, ale nie ma nigdzie odzewu, a wiecznie siedzieć tu nie mogę... już mam lot na jutro, mówię więc good bye, green island...

Nataliazg > 01-07-2011, 11:06

Hej Dziewczyny,

ja wybieram sie do Cork na 3 miesiace od 15 lipca!

dosiunia > 01-07-2011, 14:27

hej, dostałam własnie Twoją wiadomość ja niestety mam dośc daleko do Cork, ale będziemy tam na wakacje to moze wtedy dałoby coś rade

monikal88 > 01-07-2011, 22:30

Hej,

jestem tu nowa. Szukam kogoś kto przebywa w pobliżu Cork i będzie chciał się spotykać w czasie wolnym .

redballoon > 10-07-2011, 18:55

Hej, ja też jestem nowa, choć summer au pair już drugi raz. Tym razem jestem w Cork i bardzo się ucieszyłam, czytając ten wątek, że w Cork jest tyle innych dziewczyn Bardzo, bardzo chętnie się umówię czy to na wspólne zwiedzanie, czy po prostu na kawę - w Cork jest przecież tyyyyyyyyyle kawiarenek! Piszcie: <a href="mailto:neeshto@gmail.com">neeshto@gmail.com</a>

carly15 > 13-07-2011, 14:14

No :-) ja mieszkam od centrum 15 minut autobusem, ale blisko mam MahonPoint Shopping Center :-) jakby ktos chcial sie tam spotkać :-)

pauli_na1 > 01-09-2011, 15:51

Hej dziewczyny!

od poniedziałku jestem w Drogheda- nad Dublinem i jak dobrze pójdzie zostanę tu do 06/2012. Jest któraś z Was w okolicy? :>

Pozdrawiam

Paulina

ania_nie > 04-09-2011, 22:24

Czesc jestem au pair w Cork od 6 dni. Mam duzo wolnego czasu i jeszcze wiecej checi na spotkanie z innymi au pair. Jesli ktos jest zainteresowany poznaniem mnie piszcie <a href="mailto:ania_nie92@wp.pl">ania_nie92@wp.pl</a>, mozecie mnie znalezc na facebooku pod tym linkiem http://www.facebook.com/profile.php?id=100002846946913

Do zobaczenia

lila912 > 22-09-2011, 0:09

Hej pytał ktoś o au pair w Galway ja tu jestem a jeżeli którąś jest też z tych okolic to czekam na odpowiedzi <a href="mailto:lila161@onet.eu">lila161@onet.eu</a>
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia