-
-
Re: Wiza USA aktualności
kasiamarta120 > 21-02-2011, 19:11
dziękuje za info.. -
kasiamarta120 > 21-02-2011, 19:13
a wracając jeszcze do wiz...
moja koleżanka znalazła sobie ordzinkę bez agencji i leci w marcu
i leci na wize H . -
karolinka > 21-02-2011, 19:26
to dziwnie..a dostala juz wize? i na jakich zasadach ona leci? http://polish.poland.usembassy.gov/wizy/...zasow.html -
kasiamarta120 > 22-02-2011, 13:47
wiesz co sama nie wiem nie pytałam jej....:/
ale jak tylko z nią sie skontatktuje to powiem.!!!
Wiem że to moze pytanie nie na ten wątek ale muszę zapytać ?!!
Ile razy można być w programie Au Pair i np. po określonym czasie można sie ubiegaco obywatelstwo ? -
karolinka > 22-02-2011, 16:18
operka mozesz byc do ukonczenia 27roku zycia.. nie wiem jak to dokladnie jest..ale chyba po skonczonym programie, musisz byc poza USA chyba 2lata..ale nie wiem.. a obywatelstwa nie dostaniesz.. chyba, ze wyjdziesz za maz i bedziesz meic zielona karte i potem mozesz sie starac o obywatelstwo... -
Ewelina88 > 30-03-2011, 15:51
A moje pytanie brzmi tak: Czy przy zalatwianiu wizy potrzebny jest Nam dowod osobisty lub inny dokument? Wiem, ze glupie pytanie i wiem, ze pewnie jest potrzebny, ale wole sie upewnic. Zgubilam swoje dokumentyNIby juz sie ubiegalam o wize, ale w ogole nie pamietam co i jak... Czy musimy miec przy sobie tylko paszport i inne wnioski? -
aniolek > 03-04-2011, 2:53
[quote name="Ewelina88"]A moje pytanie brzmi tak: Czy przy zalatwianiu wizy potrzebny jest Nam dowod osobisty lub inny dokument? Wiem, ze glupie pytanie i wiem, ze pewnie jest potrzebny, ale wole sie upewnic. Zgubilam swoje dokumentyNIby juz sie ubiegalam o wize, ale w ogole nie pamietam co i jak... Czy musimy miec przy sobie tylko paszport i inne wnioski?[/quote]
paszport, a co zgubilas? jestes w pl czy w usa? -
Ewelina88 > 03-04-2011, 3:37
Zgubilam (a raczej ukradli mi) dowod osobisty i prawo jazdy. Jetsem w USA, ale chce jechac do PL i ubiegac sie o nowa wize -
anko > 03-04-2011, 14:16
Ewelina ja byłam w środe po wize i tylko byl potrzebny paszport,dowód nie. -
Ewelina88 > 03-04-2011, 16:55
[quote name="anko"]Ewelina ja byłam w środe po wize i tylko byl potrzebny paszport,dowód nie.[/quote]
Swietnie! Dziekuje za informacje bo juz sie obawialam, ze nie bede mogla przyleciec do PLBo jeszcze nie mam pojecia czy rodzicom uda sie zlozyc wniosek o wydanie duplikatu za mnie. Dziekuje