• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Wątek zamknięty
  • Sierpień/Wrzesień 2012 !
  • Re: Sierpień/Wrzesień 2012 !

juja > 17-12-2011, 17:18

Ja ciągle zastanawiam się nad wyborem agencji pomiędzy Prowork a Gawo. Chcę wyjechać w czerwcu, a w styczniu złożyć aplikację. Doradzicie mi którą lepiej wybrać ?

Pozdrawiam Was

angelaa > 17-12-2011, 17:35

są plusy i minusy ;D

ja również na początku chciałam byc w proworku, ale ze względu na złe opinie wybrałam Gawo.

tam mozesz być w dwóch agencjach na raz a także załapać się na promocję i zapłacić mniej

balbina > 17-12-2011, 22:54

ja też ze względu na złe opinie Proworku wybrałam GAWO,

Chociaż Interexchange z którą współpracuje Gawo ma opinie, że długo się czeka na rodzinę i nikt się nie rusza :x

blonde > 31-12-2011, 2:39

Ja też chcę się wybrać do USA mniej więcej lipiec-sierpień-wrzesień 2012, czyli po maturze

Składacie już aplikacje? Bo ja chyba zajmę się tym tak dokładniej dopiero jakoś w lutym. Po Nowym Roku chcę zacząć zbierać referencje i w ogóle przygotowywać się... Jejku, to jeszcze tyyyle czasu zostało, a ja najchętniej już bym leciała Albo chociaż wybierała rodzinkę

MaDziulka > 31-12-2011, 11:54

To tak jak japlanuje lecieć wrzesień 2012 zaraz po obronie licencjatu.....aplikacje już wypełniłam, referencje też, wczoraj zrobiłam album( oczywiście żadne zdjęcie mi sie nie podoba:p). Zabralam się za to dlatego, że mam wolne między świętami a n nowym rokiem, później studia, praca....nie znajde za dużo czasu....

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dziewczynki może uda nam sie spotkać w 2012

joanna0550 > 31-12-2011, 12:04

MaDziulka ja mam bardzo podobną sytuacje. Obrona pracy licencjackiej i wyjazd. Jestem w trakcie wybierania zdjęć do albumu i to jest coś nad czym spędzam najwięcej czasu. Nie mogę się już doczekać wyjazdu jak chyba każda z Was

MaDziulka > 31-12-2011, 12:37

To może razem polecimy i jak z albumem?wybrałaś coś??bo ja wybrałam,mam część z dziećmi, częśc z rodziną....jestem ciekawa czy bedą się sugerowali głownie zdjęciami???

blonde > 31-12-2011, 13:27

Ja też muszę zbierać zdjęcia i poprosić koleżankę, żeby mi pomogła z filmikiem...

A wy dziewczyny, MaDziulka, joanna0550 z jakiej agencji lecicie? MaDziulka ty z CC?

MaDziulka > 31-12-2011, 14:20

Tak ja z CC wypełnioną mam juz aplikacje...a Ty z jakiej??

juja > 31-12-2011, 14:28

Dziewczyny, szczęśliwego nowego roku, dużo zdrowia, pomyślności, spełnienia marzeń. I przede wszystkim wyjazd Nam wszystkim się udał, najlepszych rodzin i dzieciaczków i tego roku pełnego przygód .
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia