-
-
Re: Londyn
agson > 03-10-2012, 16:04
Dobra, czy jest tutaj ktos na prawde chetny na spotkanie? Bo z ostatnich wielkich planow nic nie wyszlo. Chyba lepiej zrobic cos spontanicznie niz umawiac sie przez miesiac bezskutecznie. Takze czekam na jakis odzew bo duzo dziewczyn jest w Londynie i okolicach. -
ayumi_ > 18-10-2012, 15:21
kto jest chętny pójść ze mną na convent 27 w Londynie ?
stronka o imprezie -> http://www.londonexpo.com/
tylko poważne umawianie się proszę ! -
margerich > 22-10-2012, 15:58
Kto się chce spotkać w tę sobotę ? -
margerich > 16-11-2012, 0:56
w piątek jest fajne spotkanie operek itd, szukam kogoś kto tez chetnie pozna nowych ludzi. Pisać na priv, a tutaj tresc postu ze strony au pair na fejsie:
Hello everybody !
Who wants to go out to Chinawhite on friday ? Free entrance and free alcoohol all night !
Just let me know so I can add you on the guest list !20 only for the boys ! Free entrance and free drinks for girls ! -
sylwiaQ > 18-11-2012, 6:31
Proponuję dołączyć do grupy na fejsie osoby które jeszcze tam nie są... chyba łatwiej tam jest się zebrać niż na forum) -
madinnnnn > 19-11-2012, 3:57
Siemkaaa , chętnie poznam nowe dziewczyny z Londynu , pójdę na imprezę , kawę , na zakupy, pozwiedzac , cokolwiek<a href="mailto:mjanuchowska@yahoo.com">mjanuchowska@yahoo.com</a> -
clio > 19-11-2012, 14:15
[quote name="sylwiaQ"]Proponuję dołączyć do grupy na fejsie osoby które jeszcze tam nie są... chyba łatwiej tam jest się zebrać niż na forum)[/quote]
mozesz podac link do grupy? -
margerich > 05-12-2012, 1:07
Kto chętny spotkać się w tę sobotę?? -
clio > 19-01-2013, 23:59
Hej dziewczyny, któraś z Was ma ochote wybrać się do polskiej knajpki na lunch/obiad jutro? Strasznie zatęskniłam za kuchnią mojej mamy, gdy w moje urodziny podane mi zostalo brownie zamiast tortu