• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Londyn

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Wielka Brytania

• Spotkania

• Londyn

• Londyn
  • Re: Londyn

agson > 03-10-2012, 16:04

Dobra, czy jest tutaj ktos na prawde chetny na spotkanie? Bo z ostatnich wielkich planow nic nie wyszlo. Chyba lepiej zrobic cos spontanicznie niz umawiac sie przez miesiac bezskutecznie. Takze czekam na jakis odzew bo duzo dziewczyn jest w Londynie i okolicach.

ayumi_ > 18-10-2012, 15:21

kto jest chętny pójść ze mną na convent 27 w Londynie ?

stronka o imprezie -> http://www.londonexpo.com/

tylko poważne umawianie się proszę !

margerich > 22-10-2012, 15:58

Kto się chce spotkać w tę sobotę ?

margerich > 16-11-2012, 0:56

w piątek jest fajne spotkanie operek itd, szukam kogoś kto tez chetnie pozna nowych ludzi. Pisać na priv, a tutaj tresc postu ze strony au pair na fejsie:

Hello everybody !

Who wants to go out to Chinawhite on friday ? Free entrance and free alcoohol all night !

Just let me know so I can add you on the guest list ! 20 only for the boys ! Free entrance and free drinks for girls !

sylwiaQ > 18-11-2012, 6:31

Proponuję dołączyć do grupy na fejsie osoby które jeszcze tam nie są... chyba łatwiej tam jest się zebrać niż na forum )

madinnnnn > 19-11-2012, 3:57

Siemkaaa , chętnie poznam nowe dziewczyny z Londynu , pójdę na imprezę , kawę , na zakupy, pozwiedzac , cokolwiek <a href="mailto:mjanuchowska@yahoo.com">mjanuchowska@yahoo.com</a>

clio > 19-11-2012, 14:15

[quote name="sylwiaQ"]Proponuję dołączyć do grupy na fejsie osoby które jeszcze tam nie są... chyba łatwiej tam jest się zebrać niż na forum )[/quote]

mozesz podac link do grupy?

sylwiaQ > 20-11-2012, 4:43

https://www.facebook.com/groups/107815199255614/

margerich > 05-12-2012, 1:07

Kto chętny spotkać się w tę sobotę??

clio > 19-01-2013, 23:59

Hej dziewczyny, któraś z Was ma ochote wybrać się do polskiej knajpki na lunch/obiad jutro? Strasznie zatęskniłam za kuchnią mojej mamy, gdy w moje urodziny podane mi zostalo brownie zamiast tortu
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna