• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

AKTUALNA LISTA au pair w Irlandii

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Irlandia

• AKTUALNA LISTA au pair w Irlandii

• Wątek zamknięty
  • AKTUALNA LISTA au pair w Irlandii
  • Re: AKTUALNA LISTA au pair w Irlandii

rajtuzy > 24-06-2011, 21:08

[quote name="dosiunia"]codziennie pada.[/quote]

Oj, nie przesadzajmy ;-)

Najlepiej weź jakąś fajną parkę, jeśli posiadasz :-) Jeśli nie, na miejscu za 5 euro można kupić kurtkę przeciwdeszczową (patrz -> Dunnes Stores) - niby wydaje się cienka, ale moja, jakby nie było, prawie że rok ze mną i irlandzkimi deszczami wytrzymała :-)

@Dosiunia: szkoda, że tak daleko od nas Cię wywiało :-( Ale pamiętam, że z Metallinką coś o jakimś spotkanie w Cork mówiłyście? :-)

barbarella > 24-06-2011, 21:30

[quote name="rajtuzy"]
    [quote name="ownxmind"]Cześć, na początku lipca przyjeżdżam i będę mieszkała blisko Clonakilty, sporo wolnego mi sie zapowiada więc chętnie się spotkam ak będzie którejś pasowało[/quote]

Super!!! Prawdziwy wysyp au-pair z Polski :-)[/quote]

no i fajnie

dosiunia > 25-06-2011, 13:02

No my z Metalinką juz się rok znamy ja będę w Cork na wakacje z rodzinką, także może coś się da skombinować

rajtuzy > 27-06-2011, 1:02

[quote name="dosiunia"]No my z Metalinką juz się rok znamy ja będę w Cork na wakacje z rodzinką, także może coś się da skombinować [/quote]

Jestem za!!! :-) Zrobimy miniogólnopolskie spotkanie au-pair w Cork ;-) Btw, orientujesz się, kiedy nawiedzicie nasze strony?

Ula > 27-06-2011, 15:26

Hej dziewczyny Macie namiar na jakas auparke z Galway? Dajcie znac Ja tutaj jestem juz dwa tygodnie i zabawie pewnie jeszcze dluuugo

dosiunia > 27-06-2011, 17:50

http://bliskodosanfrancisco.blogspot.com/ na tym blogu jest wykrywacz au pair - mapa z operkami na świecie poszukaj, ktoś chyba był w okolicy

ownxmind > 27-06-2011, 23:48

hej, moja hostka sama mi napisala ze jeśli będę chciała zaprosić do siebie jakiś znajomych to nie ma problemu, więc gdyby kiedyś któraś chciała odwiedzić to zapraszam

Ula > 28-06-2011, 0:57

kurcze szkoda, ze tak daleko ode mnie :/

dziekuje za link! :*

barbarella > 29-06-2011, 13:41

Ja niestety wracam do Polski. Warunki pracy u host przerosły moje możliwości... 12 godzin dziennie, 6 dni w tygodniu z trójką maluchów, to nie dla mnie... Ale mój błąd bo nie dopytałam o szczegóły. Pozdrawiam Bawcie się dobrze na Zielonej Wyspie

carly15 > 30-06-2011, 17:15

[quote name="barbarella"]Ja niestety wracam do Polski. Warunki pracy u host przerosły moje możliwości... 12 godzin dziennie, 6 dni w tygodniu z trójką maluchów, to nie dla mnie... Ale mój błąd bo nie dopytałam o szczegóły. Pozdrawiam Bawcie się dobrze na Zielonej Wyspie [/quote]

a nie szukasz innej rodzinki? kurcze a moze jednak jakas znajdziesz szkoda wracać!!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia