-
-
Re: AKTUALNA LISTA au pair w Irlandii
rajtuzy > 24-06-2011, 21:08
[quote name="dosiunia"]codziennie pada.[/quote]
Oj, nie przesadzajmy ;-)
Najlepiej weź jakąś fajną parkę, jeśli posiadasz :-) Jeśli nie, na miejscu za 5 euro można kupić kurtkę przeciwdeszczową (patrz -> Dunnes Stores) - niby wydaje się cienka, ale moja, jakby nie było, prawie że rok ze mną i irlandzkimi deszczami wytrzymała :-)
@Dosiunia: szkoda, że tak daleko od nas Cię wywiało :-( Ale pamiętam, że z Metallinką coś o jakimś spotkanie w Cork mówiłyście? :-) -
barbarella > 24-06-2011, 21:30
[quote name="rajtuzy"]
[quote name="ownxmind"]Cześć, na początku lipca przyjeżdżam i będę mieszkała blisko Clonakilty, sporo wolnego mi sie zapowiada więc chętnie się spotkam ak będzie którejś pasowało[/quote]
Super!!! Prawdziwy wysyp au-pair z Polski :-)[/quote]
no i fajnie -
dosiunia > 25-06-2011, 13:02
No my z Metalinką juz się rok znamyja będę w Cork na wakacje z rodzinką, także może coś się da skombinować -
rajtuzy > 27-06-2011, 1:02
[quote name="dosiunia"]No my z Metalinką juz się rok znamyja będę w Cork na wakacje z rodzinką, także może coś się da skombinować [/quote]
Jestem za!!! :-) Zrobimy miniogólnopolskie spotkanie au-pair w Cork ;-) Btw, orientujesz się, kiedy nawiedzicie nasze strony? -
Ula > 27-06-2011, 15:26
Hej dziewczynyMacie namiar na jakas auparke z Galway? Dajcie znac Ja tutaj jestem juz dwa tygodnie i zabawie pewnie jeszcze dluuugo -
dosiunia > 27-06-2011, 17:50
http://bliskodosanfrancisco.blogspot.com/ na tym blogu jest wykrywacz au pair - mapa z operkami na świecieposzukaj, ktoś chyba był w okolicy -
ownxmind > 27-06-2011, 23:48
hej, moja hostka sama mi napisala ze jeśli będę chciała zaprosić do siebie jakiś znajomych to nie ma problemu, więc gdyby kiedyś któraś chciała odwiedzić to zapraszam -
Ula > 28-06-2011, 0:57
kurcze szkoda, ze tak daleko ode mnie :/
dziekuje za link! :* -
barbarella > 29-06-2011, 13:41
Ja niestety wracam do Polski. Warunki pracy u host przerosły moje możliwości... 12 godzin dziennie, 6 dni w tygodniu z trójką maluchów, to nie dla mnie... Ale mój błąd bo nie dopytałam o szczegóły. PozdrawiamBawcie się dobrze na Zielonej Wyspie -
carly15 > 30-06-2011, 17:15
[quote name="barbarella"]Ja niestety wracam do Polski. Warunki pracy u host przerosły moje możliwości... 12 godzin dziennie, 6 dni w tygodniu z trójką maluchów, to nie dla mnie... Ale mój błąd bo nie dopytałam o szczegóły. PozdrawiamBawcie się dobrze na Zielonej Wyspie [/quote]
a nie szukasz innej rodzinki? kurcze a moze jednak jakas znajdziesz szkoda wracać!!