-
-
Re: Prezenty dla Host-rodziny
black_rose1706 > 22-06-2007, 23:57
Grizzly jestes genialna! Te farbki swietnie wygladaja a jaka frajde musza sprawiac. Na allegro mozna cos wybrac. Zastanawiam sie tylko czy kupic po jedyn dla dziewczynek czy jeden mega zestaw i po bolu -
Grizzly > 23-06-2007, 0:03
ja kupilam taki jeden wielki, 31 kolorow w tym BROKATOWEi szablony :wink: ale zalezy jakie masz dzieci (bo nie doczytalam) ale spokojnie mozesz kupic jeden -
black_rose1706 > 23-06-2007, 0:05
Mam dwie dziewczynki w wieku 4 i 5 latek -
Grizzly > 24-07-2007, 0:07
Sluchajcie, host ma za pare dni urodziny.. nie wiem czy powinnam mu cos kupic, czy wystarczy kartka? W sumie jestem tu dopiero miesiac i nawet nie wiem co moglabym kupic (z reszta on i tak wszystko ma) ale patrzac na prezenty jakie oni sobie robili ze wczesniejsza operka to sama juz nie wiem.... jakies pomysly? -
Yoanna > 24-07-2007, 1:13
jak moj host mial urodziny to dalam mu kartke i byl wniebowziety ze w ogole pamietalam :lol: ogolnie w uk na pukncie kartek to oni sa mocno przekreceni hehehhe -
Ninka Jones > 24-07-2007, 1:24
oj Asiu przyznam Ci racje, w centrum handlowym w moim Maidstone (nie jest takie duze) sa chyba cztery albo piec sklepow z kartkami, gdzie wybor jest wiekszy niz w Empiku czy Qkardce, nawet kupilam jedna dla mojej siostry na urodzinyjest przeslodziasna -
Yoanna > 24-07-2007, 19:05
heheh no duuuze maja te sklepy z kartkami. zeby bylo smieszniej jak operkowalam w sheffield to moglam dostac kartki na wszystkie mozliwe okazje ale pocztowek z widokami miasta to nie mieli :? musialam sie naszukac, oj musialam.. -
idril > 24-07-2007, 23:43
w Manchesterze bylam w takim przeogoromnym sklapie z kartkami na kazda okazje. byl boski uwazam!
mozna bylo nawet samemu "stworzyc" taka kartke...
naogladlam sie za wszytkie czasy i tylko zalowla ze u nas w Pl. takich nie ma ;/ -
Ninka Jones > 25-07-2007, 1:11
ja tez zaluje ze u nas takich nie ma. Tylko 10 na krzyz, jak jakas fajna na urodziny to tylko na 18tke albo slubnych od cholery :/ -
tweety > 14-08-2007, 18:52
Ninka Jones -> ostatnio spędziłam 3 tyg w Maidstone u znajomychWięc jak przeczytałam, że Ty tam jeste?, to wspomnienia odżyły... Oj ile ja tam cudownych chwil przeżyłam... nawet w tym wła?nie centrum handlowym... :wink: Ehhh, rozmarzyłam się 8)
Wracaj?c do tematu, to ja kupiłam pierniczki toruńskie opakowane w fajny materiałowy woreczek z napisem: "Torun, The city of Nicholas Copernicus, Poland" (kupiłam to będ?c przejazdem w Toruniu). Do tego chcę kupić jaki? alkohol (może wła?nie żubrówkę), trochę krówek, jak?? czekoladę. Dla dzieci jeszcze nie wiem. Postaram się wybrać co? z tego, co tu napisały?cie. Może kupię domino albo jakie? puzzleTylko nie wiem co małej, 14 miesięcznej dziewczynce kupię. Może jak?? ksi?żeczkę? Albo co? do układania? Tzn jakie? miękkie klocki albo co??
Mam pytanie odno?nie tych farbek witrażowych. Strasznie mi się to podoba, ale szczerze mówi?c, to nigdy się tym nie bawiłam. Czy to jest trudne w obsłudze? :oops: Jak się tym posługuje? Przykłada się szablon do okna i wypełnia farbkami? :oops: Dzięki za pomoc.