• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Wiza USA aktualności

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Wizy

• Wiza USA aktualności

• Wiza USA aktualności
  • Re: Wiza USA aktualności

gadulec1234 > 07-02-2011, 19:01

Dziewczyny czy ktoras z was miala to potwierdzenie DS 160 wydrukowane na drukarce atramentowej?? czy MUSI byc na laserowej????

Aśśśś > 08-02-2011, 13:54

Dziewczyny i chłopcy - mam problem. Mianowicie mam okazje wyjechac na tydzień do chicago z rodzinką, ale oczywiscie jest jeden problem - wiza, myślicie ze uda mi sie załatwić turystyczną bez problemó?;>

karolinka > 08-02-2011, 17:02

ciezko mi przewidziciec.. ale probuj

Aśśśś > 08-02-2011, 22:42

No własnie cholerka, pisałam do PL agencji i ze tak sie wyraże, tyle co mi napisano to i ja wiedziałam.. szkoda gadać.. Będe próbować, bo cholerka fajnie by było pojechać - choć szanse nikłe

karolinka > 08-02-2011, 23:52

moze ci sie uda albo napisz do ambasady/konsulatu i moze ci powiedza jakie masz szanse?

Aśśśś > 09-02-2011, 1:01

Do pl ambasady sie dodzwonić nie moge, ciągle coś nie tak.. a na meila nie odp.. ech, nigdy nie starałam sie o wize i nie wiedziałam ze płaci sie przed wydaniem decyzji o tym czy sie dostanie wize czy nie.. - bez sensu..;/ No ale będe sie starać

Aśśśś > 10-02-2011, 15:38

Niestety nie udało się, nie z powodu odmówienia, a z braku czasu. Niestety nici z wycieczki

karolinka > 10-02-2011, 16:48

szkoda, ale moze nadazy sie jeszcze szansa

kasiamarta120 > 21-02-2011, 17:45

Hej wszystkim . mam pytanie

Znalazłam rodzinkę , ale ona nie jest w żadnej agencji i chce do nich pojechać , czy w związku z tym wizę W1 dostanę bez problemów ?

karolinka > 21-02-2011, 17:59

[quote name="kasiamarta120"]Hej wszystkim . mam pytanie

Znalazłam rodzinkę , ale ona nie jest w żadnej agencji i chce do nich pojechać , czy w związku z tym wizę W1 dostanę bez problemów ?[/quote]

zeby wyjechac do USA musisz byc w agencji, zeby dostac wize.. nie ma innej opcji.. chyba, ze pojedziesz na turystycznej, ale bedziesz pracowac nielegalnie..
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia