• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair USA 2013! cz.2

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair USA 2013! cz.2

• Au Pair USA 2013! cz.2
  • Re: Au Pair USA 2013! cz.2

mikamonika > 15-07-2013, 17:02

Dobra nieważne. Wysłałam.... nie uwzględniłam edukacji. Pytali tylko o pracę.[/quote]

Ja też tak zrobiłam

Divertissante > 16-07-2013, 12:40

Kurczę nie wiem czy chcę się zapisywać do kolejnej agencji.. Jestem już w dwóch a z GAWO nie chce rezygnować bo już jestem po pierwszej wpłacie pieniędzy i szkoda mi tej kasy, żeby teraz rezygnować. Możecie mi podać stronę do APIA? Zobaczę co tam mają. Poza tym czy ktoś z was jest w GAWO ? Prosiłabym o kontakt, bo mam kilka rzeczy, które chciałabym wyjaśnić bo nie wiem czy ja robię coś źle, czy oni... Jeśli nie uda mi się wyjechać we wrześniu to trudno.. Chociaż zależy mi na tym, bo chciałam iśc na studia w przyszłym roku, chociaż sama nie wiem, czy nie mówie tak tylko dlatego, żeby rodzice byli spokojni xD

carly15 > 16-07-2013, 14:46

Dziewczyny ktore wyjechaly badz wyjezdzaja to jakie kopie dokumentow waznych bralyscue, wiza cos jeszcze? Bralyscue medical raport takze prawda? Cos jeszcze? Nie chce pominac czegos

merti > 16-07-2013, 16:58

paszport , wiza, prawko, prawko miedzynarodowe i chyba to wezme tylko....

divertissante - napisz do mnie na fb, podane mam na blogu ja jade z gawo

juja > 16-07-2013, 17:19

Ja jestem z Gawo i znalazłam rodiznkę w trochę ponad tydzień

niepodrodze > 16-07-2013, 23:11

A ja w Gawo czekam już ponad 2 miesiące, więc to naprawdę zależy

merti > 17-07-2013, 0:27

ja czekałam 3 . Wszystko zależy od wszytskiego ... ale głównie od szczęścia jednak. I gawo to nie jest jednak agencja amerykańska tylko APC i IE (które sie nie nadaje do niczego wg. mnie)

Divertissante > 18-07-2013, 14:32

merti - napisałam

Slcuhajcie, mnie najbardziej wkurza brak kontaktu. Z konsultatnką z CC jestem umówiona na wtorek na spotkanie indywidualne (bo mi nie pasuje, żeby iść na grupowe) także o CC jakoś się nie martwię. Ale GAWO totalnie ma mnie w dupie. Po wpłaceniu pierwszej zaliczki nie dostałam jeszcze ŻADNEGO meila. Czy to ja mam im truć dupę i pisać do nich 5 razy dziennie? Chcę wiedzieć, co się dzieje i czy idzie coś do przodu...... Już nawet nie chodzi o to, że chce wyjechać we wrześniu (bo jeśli się nie uda to trudno, pojadę później), ale skoro od 20 czerwca wszystko się tak ciągnie, że jeszcze nie mam otwartego roomu, to chyba jest coś nie tak ;/

juja > 18-07-2013, 15:36

Pewnie ze pisz!!!!! W stanach maja 10 dni roboczycvh na otwarcie roomu. Napis z że czekasz tyle czasu i co się dzieje w Twojej sprawie

olusz > 18-07-2013, 16:55

[quote name="Divertissante"]merti - napisałam

Slcuhajcie, mnie najbardziej wkurza brak kontaktu. Z konsultatnką z CC jestem umówiona na wtorek na spotkanie indywidualne (bo mi nie pasuje, żeby iść na grupowe) także o CC jakoś się nie martwię. Ale GAWO totalnie ma mnie w dupie. Po wpłaceniu pierwszej zaliczki nie dostałam jeszcze ŻADNEGO meila. Czy to ja mam im truć dupę i pisać do nich 5 razy dziennie? Chcę wiedzieć, co się dzieje i czy idzie coś do przodu...... Już nawet nie chodzi o to, że chce wyjechać we wrześniu (bo jeśli się nie uda to trudno, pojadę później), ale skoro od 20 czerwca wszystko się tak ciągnie, że jeszcze nie mam otwartego roomu, to chyba jest coś nie tak ;/[/quote]

Izka ma teraz wolne od 12 do jutra
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia