-
-
Re: Au Pair USA 2013! cz.2
carly15 > 14-07-2013, 14:23
Chyba tylko te nie jestem na 100% pewna.
Tak? Fajna prawda? -
Bańka > 14-07-2013, 14:52
ja już w 90% wypełniłam DS-160, ale nie wiem, co wpisac z tą moją nieszczęsną pracą. Informacja ma być spójna z tą z DS-2019, tylko na tej 2019 mam błąd albo nieporozumienie. (???)
Jest wpisana szkoła, że w niej pracuję. a ja pracowałam tam na stażu, który już się skończył.
Czekam na informację z agencji co mam zrobić. Czekanie najgorsze. -
MalaMe > 14-07-2013, 16:04
[quote name="carly15"]Chyba tylko te nie jestem na 100% pewna.
Tak? Fajna prawda?[/quote]
Bardzo sympatyczna -
Jarzebinka > 14-07-2013, 18:34
To dziwne, bo zazwyczaj zabierają DS... -
bubi > 14-07-2013, 19:53
Mi też się wydawało że powinni zabrać ale mojego też nie wzięli.
Ale nie martwcie się, jak dzwoniłam do agencji to powiedzieli że najważniejsze żeby DS było podpisane przez konsula i że mam sama to sobie poskładać i schować w paszporcie -
MalaMe > 15-07-2013, 11:01
uff, uspokoiłyście mnie! -
Divertissante > 15-07-2013, 11:27
Hej, wczoraj dodałam tu wpis, ale chyba nie dotarł...
Nowa jestemDo USA chcę lecieć we wrześniu, ale pojęcia nie mam jak to wyjdzie bo z GAWO jestem na etapie podpisanej umowy i po wpłacie pierwszej raty (i czekam od tygodnia na jakiś odezw) a do CC zapisałam się w piątek i jeszcze się nikt nie odezwał. Zapisałam się do CC bo się dowiedziałam, że GAWO to pośrednik. Któraś z was ma jakąś styczność z tą agencja (GAWO)? Moja kumpela z niej leciała i była zadowolona, ale ja już nie wiem co myśleć
Wszystkie posty docierają, spokojnieaby posty nowych użytkowników pojawiły się na forum konieczna jest akceptacja moderatora. - Saiisuke -
joonka > 15-07-2013, 12:28
Czyli jeszcze nie masz rodzinki? to zostało dość mało czasu jeśli dopiero zaczynasz! Jeśli zależy Ci na wylocie we wrześniu to proponuję zapisać się do APIA, bardzo sprawnie idzie tam proces otwierania roomu jak i matchowania z rodzinami, zgłasza się ich dość dużo, lecę z nimi i ogólnie polecam! Tak żeby zobrazować te agencje to w CC miałam 7 matchy z czego tylko 3 rodziny sie odezwały a w APIA (do której zapisałam sie miesiąc później) miałam 15 rodzin i każda rodzinka sie odezwała.
To jest ktoś kto leci 26 sierpnia?
http://loved-lived.blogspot.com/
26.08.13 -> Danville, Ca -
Bańka > 15-07-2013, 14:20
Hej,
wiem, że trochę nie na temat. Ale wiem, że ten wątek jest najczęściej otwierany. Mam problem z jednym miejscem w DS-160. Należy tam wpisać 5lat wstecz prace albo studia. Zaznaczyłam że już pracowałam, bo w tamtym roku miałam staż i w tym też. i teraz już zupełnie nie mam jak wprowadzić informacje o studiach. ;/ A przecież ma być 5 lat wstecz....
Dziewczyny, które pracowały i studiowały....HELP
Wiem, że najlepiej spytać w agencji, ale obecnie nikogo tam nie ma ;/ -
Bańka > 15-07-2013, 14:50
[quote name="Bańka"]Hej,
wiem, że trochę nie na temat. Ale wiem, że ten wątek jest najczęściej otwierany. Mam problem z jednym miejscem w DS-160. Należy tam wpisać 5lat wstecz prace albo studia. Zaznaczyłam że już pracowałam, bo w tamtym roku miałam staż i w tym też. i teraz już zupełnie nie mam jak wprowadzić informacje o studiach. ;/ A przecież ma być 5 lat wstecz....
Dziewczyny, które pracowały i studiowały....HELP
Wiem, że najlepiej spytać w agencji, ale obecnie nikogo tam nie ma ;/[/quote]
Dobra nieważne. Wysłałam.... nie uwzględniłam edukacji. Pytali tylko o pracę.