-
-
Re: Sierpień/Wrzesień 2012 !
adziszkowa > 28-11-2011, 21:45
Widze, ze juz ostro ruszylyscie z przygotowaniamizazdroszcze Ja niestety zabiore sie za to najwczesniej w lutym po sesji blizej marca w sumie chce wiedziec jak bede stala z licencjatem i egzaminami i poki co chce sie skupic na nauce, a mysle, ze to by mnie niepotrzebnie rozpraszalo. Ale trzymam za Was mocno kciuki i piszcie o postepach napewno z checia poczytam -
MaDziulka > 28-11-2011, 23:23
Ty też pisz o swoich postępachja też mam przed soba egzamin obrone wiem o czym mówisz -
adziszkowa > 30-11-2011, 13:30
Nie ma problemu bede informowac jak cos sie ruszy! Trzymam za wszystkie kciuki -
anika19900 > 11-12-2011, 18:10
agniesia z Buku jestemczyż byśmy mieszkały niedaleko siebie? -
ana.lu > 12-12-2011, 2:15
anika19900, miło mi słyszeć że ktoś niedaleko ode mnie też się wybiera za ocean, ja jestem praktycznie pod samym Poznaniem - Komornikiz jakiej agencji będziesz korzystać? -
Dagmara > 15-12-2011, 19:37
Jak cicho się zrobiło tutaj, czyżby świąteczne przygotowania Was pochłonęły?
Przyznaję - myślałam, że łatwiej pójdzie mi z aplikacją. Okazuje się, że rzeczy z pozoru błahe sprawiają najwięcej problemów, w moim przypadku są to zdjęciaPamiętajcie, żeby nie zostawiać ich tylko i wyłącznie na jednym nośniku, bo później będziecie miały podobny problem, czyli ich kompletny brak Myślałam, że będzie tak hop siup, a tak naprawdę będzie dobrze, jeżeli zostanę w APC zaakceptowana do końca grudnia.. :roll: -
balbina > 15-12-2011, 22:38
No właśnie cisza straszna!
A czemuż to taki problem masz z ukończeniem aplikacji ;o
u mnie powoli też się wszystko zaczęło, jak dostałam maila od agencji to dreszcze przeszły i tak jakoś stanęłam przed prawdą, przyszłością, tęsknotą.
Ummm kurde jak planowałam wyjazd to za bardzo się nie ukłakadało a teraz jest wszystko idealnie i ogromny żal opuszczać... Dalej chcę jechać, oczywiście, ale już mnie smutek dopadł...:x -
Dagmara > 16-12-2011, 1:22
Aguta, mam tak samo. Teraz myślę, że moja fizjoterapia i ratownictwo medyczne powinny być mi pisane już od przyszłego roku, że faceci chyba zmądrzeli and so on and so forth. Ale wiem, że to jest to, na co czekałam od dawien dawna i będzie ogromnym błędem, jeżeli teraz tej szansy nie wykorzystam.Po prostu są wzloty i upadki. Postanowiłam, że pójdę inną drogą niż wszyscy i tego mam zamiar się trzymać, choćby nie wiem coWiem, że doświadczenie jakie tam nabędę, wspomnienia i przeżycia są tego wszystkiego warte. Ściskam Was ciepło na ogarnięcie -
adziszkowa > 16-12-2011, 13:40
Dziewczyny jezeli juz tak kazda daje cos od siebie to ja tez powiem Wam o moich rozterkachKoncze w tym roku licencjat i zaczelam pierwsza prace niedawno w zawodzie jest dosc mobilna bo robie badania spoleczne i marketingowe wiec spokojnie moge to pogodzice ze studiami w tygodniu, ale tez ciezko to wszystko rzucic skoro dostalo sie szanse, a z praca w polsce ciezko... Ale trudno... praca poczeka. :roll:
Co do Waszych wypowiedzi to bardzo mnie ciesza postepy w waszych aplikacjach ja po sesji w lutym sie zabieram ostro do roboty. I taka rada ode mnie! Chyba naprawde latwiej wyjechac po maturze 3 lata w roznicy 19 a 22 to kupa doswiadczen, wiele zawodow, ktore mnie np. ciut przystopowaly w realizacji wielu planow, sprowadzily bardziej na ziemie i moze zyciowo to i dobrze, ale jezeli chodzi o takie szalone wyprawy za ocean wcale nie pomagaja. Sciskam Was wszystkie mocno i postaram sie czesciej pisac, w koncu musimy sie wspierac prawda?
P.S http://www.youtube.com/watch?v=AT28xkm- ... lf=mh_lolz To Link do najpiekniejszego covera use somebody jakiekolwiek slyszalam ..... spiewany przez POLAKA! Polceam8) -
MaDziulka > 16-12-2011, 16:53
wszystkie się wypowiadają to i ja coś naskrobiekończę w tym roku licencjat-AWF....mam prace dorywczą,pracuje od czasu do czasu(w wolnym czasie). nie wiem co dalej... co robić po studiach-planuje studia magisterskie ale na razie chciałabym zrobić sobie rok przerwy. O wyjeździe jako au pair myślałam już po maturze ale poznałam kogoś,dostałam się na studia i tak ten wyjazd odwlekałam. Teraz powróciłam do tego tematu. Byłam na spotkaniu w CC zdała test językowy i zaczełam od niedawna wypełniac aplikacje. Planuje wyjazd we wrześniu....lubie nowe przygody,wyzwania ale troche obawiam sie tego wszystkiego wiem że taki wyjazd daje wiele możliwości a w Polsce tak naprawde nic mnie nie trzyma Piszcie dziewuszki,odzywajcie sie jak przygotowania,buziaki;0