-
-
Re: Londyn
ayumi_ > 17-09-2012, 12:24
[quote name="martyniok"]Mozna troche pozwiedzac, psiedziec, pogadac no i jakies zakupyja juz za 5 dni bede w Lonydnie!!!!! :d[/quote]
no tak, ale właśnie co pozwiedzać, bo jeżeli dziewczyny są tu dłużej to wątpię, żeby chciały znów to samo zwiedzać ( jeżeli mowa o darmowych ) a jeżeli płatne ( to jak wiadomo są drogie :] ), więc lepiej mieć jakieś pomysły i ustalić miejsca ^^
taaa, ale jednak zakupy są najlepsze buhaha ( ale Oxford Street, to jest jakaś masakra ! jak dżungla normalnie o.O ) -
margerich > 17-09-2012, 12:30
Kurde, ja spotkałam się z kilkoma operkami już, ale żadnej nie chciało się zwiedzać, a ja chętnie porobiłabym sobie mnóstwo zdjęć w czołowych miejscach, pozwiedzała, pochodziła po galeriach itd a nie mam z kimfinalnie chodzę ze wszystkimi do Primarka, ale ostatnio czuje że będę bankrutką więc... nic nie kupuję Ktoś chce pozwiedzać?
P.S. Chetnie poszłabym na wino, tylko... chyba drogo by to wyszło. -
martyniok > 17-09-2012, 18:32
Co prawda wiekszosc rzeczy zwiedzilam w lonydnie ale chetnie zrobie to jeszcze raz po trzech latach !!!!:-) -
margerich > 17-09-2012, 21:36
[quote name="martyniok"]Co prawda wiekszosc rzeczy zwiedzilam w lonydnie ale chetnie zrobie to jeszcze raz po trzech latach !!!!:-)[/quote]
extra ! -
acerka > 18-09-2012, 16:54
Ja jestem chętna na zwiedzanie -
agson > 22-09-2012, 11:21
Siema
Jak juz pisalam wczesniej mieszkam w Aldershot, ale dotarcie do Londynu to dla mnie zaden problem. Godzinka pociagiem i jestem na Waterloo. Bylabym zainteresowana spotkaniem, z tym ze tak sie zlozylo ze zwiedzanie Londynu mam juz wstepnie za soba - bylam tam tydzien temu. Wiec wydawanie kasy po raz kolejny na te same rzeczy mnie nie interesuje. Jednak pospacerowac moznaTakze jak ktos napisze tu jakis plan tej "wycieczki" to bedzie bardzo milo Czekam na odpowiedzi. Pozdro -
ola krk > 23-09-2012, 0:13
Ok, są chętne osoby, w takim razie zwiedzajmy.
Ja jestem tu pierwszy tydzień i strasznie chce zwiedzać a zawsze lepiej z kimś.
Proponuję na początek coś darmowego.
Museum of London (jest interaktywne, czyli powinno być fajne)
29 września 11:00?
Dajcie znać czy wam pasuje, czy już tam byłyście, czy chcecie zobaczyć i czy nie musicie wtedy zająć się dziećmi albo nie macie szkoły. -
Kami > 23-09-2012, 14:43
[quote name="margerich"]Kurde, ja spotkałam się z kilkoma operkami już, ale żadnej nie chciało się zwiedzać, a ja chętnie porobiłabym sobie mnóstwo zdjęć w czołowych miejscach, pozwiedzała, pochodziła po galeriach itd a nie mam z kimfinalnie chodzę ze wszystkimi do Primarka, ale ostatnio czuje że będę bankrutką więc... nic nie kupuję Ktoś chce pozwiedzać?
P.S. Chetnie poszłabym na wino, tylko... chyba drogo by to wyszło.[/quote]
Oj dawno mnie tu nie bylo, a to wszystko przez przeprowadzke do nowego domu, brak czasu i problemy z internetem, no ale teraz jest ok. Przecierpialam to wszystko, dla basenu w domkuu)
Wiec ja planuje do Londynu wybrac sie dopiero w polowie lub pod koniec pazdziernika, i chcialabym wlasnie tylko tam zwiedzac, Primark mam niedaleko w Chelmsford25 min samochodem a ze bede tam co tydzien ze wzgledu na szkole to chyba bede cierpiec na brak funduszy...
Do Londynu mam 40 min pociagiem z ChelmsfordWiec czy jest jakas osoba ktora jezdzi pociagiem do Londynu przez tego przewoznika http://www.greateranglia.co.uk/ pytam bo przy zakupie biletu w dwie strony, mozna kupic pozniej bilety wstepy na rozne atrakcje w Londynie 2 for 1, czyli po polowie wychodzi taniej -
karolinaaupair > 23-09-2012, 18:23
Dziewczyny 30 września aktualny ? -
Kasia1909 > 23-09-2012, 19:25
Cześć :-)
Jestem obecnie operka w Brighton i 30 wrzesnia chcialabym pojechac do Londynu troche pozwiedzac, popatrzec co jest w sklepach itd.(jeszcze nigdy tu nie bylam, oprcz kilku przejazdow autokarem i pociagiem, ale to sie nie liczy xD). Czy ktoras z Was jest chetna, zeby mi potowarzyszyc lub moglabym sie podlaczyc do jakiegos juz zoorganizowanego planu? :-)