• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

USA wrzesien/ październik?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• USA wrzesien/ październik?

• USA wrzesien/ październik?
  • Re: USA wrzesien/ październik?

martyna > 29-07-2010, 23:22

no :/ za to w piątek do 6 TYLKO! może uda mi się coś wynegocjować

girlonblack > 29-07-2010, 23:34

to i tak duzo.moja rodzina tez mi juz powiedziala jak pracuje ; w piatek mam tylko rano pomoc przy malenstwie [2 miechy] pozniej dzien wolny,a wekeendy cale wolne i hulaj dusza hulaj wola ;D moge je spedzac jak chce -z nimi,sama lub ze znajomymi

martyna > 30-07-2010, 14:44

no to jestem w kropce niby każdego dnia mam wolne od 9:30 do 14:30 ale w tym czasie musze ogarnąć zabawki i zrobić obiad. Hostka przychodzi około 18 ale potrzebuje pomocy przy dzieciach wiec koniec pracy około 20. No i okazało się, że z tymi weekendami jest pomylone, bo niby są wolne. NIBY, bo oni czasem wychodzą, tak ze 2 soboty w miesiącu i wtedy ja pracuje. Jestem zła, bo rodzina i dzieciaki wydają się być fajne... lokalizacja też fajna bo 40 min od NYC...tylko te godziny, boję się że nie będę miała nic z wyjazdu bo będę uwiązana calymi dniami przy dzieciach...

poradźcie mi proszę? jakie godziny macie Wy? no i kto jest na Long Island?

Ash > 30-07-2010, 15:01

Ja mam wolne weekendy ale czasem zdarza się, że pracuję w soboty ale wtedy dodatkowo mi płacą. Zapytaj się jak to będzie u Ciebie.

Ja nie zdecydowałabym się na tą rodzinę. Bo niby będziesz miała czas wolny w ciągu dnia ale nic nie możesz tak naprawdę zrobić i cały dzień musisz siedzieć w domu.

martyna > 30-07-2010, 15:06

noo... i jeszcze siedź w czasie wolnego i gotuj obiad. A kończąc pracę o 20 to już nawet do tego NYC nie będzie mi się chciało wlec. trochę za dużo wymagają...

girlonblack > 30-07-2010, 15:12

wiesz jesli to jest twoja pierwsza rodzina,to nie napalaj sie ,pozniej moze trafi sie jeszcze lepsza ;d

a z tym siedzeniem do tej 14,30 to normalka,ale kiedy szkola jesli nawet wieczorem nie bedziesz mogla ? to tez jest wazna kwestia

martyna > 30-07-2010, 15:19

to nie jest 1 rodzina właśnie o szkołę mi też chodzi, bo kiedy skoro dzieci są ciągle na 1 planie. Ja rozumiem, że po to tam jedziemy... ale chyba też mamy mieć coś z życia?

Ash > 30-07-2010, 15:21

Jasne! w ogóle ile by CI wyszło godzin tygodniowo?

Ja na Twoim miejscu odmówiłabym...

martyna > 30-07-2010, 15:27

oni wpisali, że potrzebują kogoś na ta maksymalna ilość czyli 45h. No i że ich operka musi się "dopasowywać". Z tego co widzę, to można lepiej trafić i mieć lepsze godziny. Czekać dalej?

girlonblack > 30-07-2010, 15:30

wiesz,to ty musisz czuc czy chcesz czekac dalej czy nie,moze faktycznie to jest kwestia dogadania sie.no ale defacto zdarzaja sie rodziny z lepszymi ' ofertami' dla au pairek
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia