-
-
Re: NYC i okolice (New York, New Jersey i Connecticut)
Agnes > 10-01-2012, 3:36
[quote name="Paulina88"]Sorry, South Huntington miało być[/quote]
W Huntington są dobre imprezyTo jest jakies 30-40 minut ode mnie i od Commack też -
Aneta96 > 13-01-2012, 18:01
Hej , ja jestem w setauket ,long island , bardzo blisko smithtown ,30 min z commak i 30 min z huntington :-D -
Agnes > 14-01-2012, 21:15
[quote name="Aneta96"]Hej , ja jestem w setauket ,long island , bardzo blisko smithtown ,30 min z commak i 30 min z huntington :-D[/quote]
Poznałam nie dawno polkę z Setauket , Kasia możliwe ze i Ty ja znaszNie rzypuszczalam że tu tak duzo polek w okolicy;p -
Margarida > 21-01-2012, 21:43
Jak tam Gatta??Opowiadaj -
gatta > 22-01-2012, 0:36
NYC absolutnie cudowne! Chociaz z niecierpliwoscia czekam na wiosne, bo teraz jest za zimno na chodzenie po miescie. W dodatku dzisiaj w nocy spadl snieg I host mnie nastraszyl, ze moga byc duze utrudnienia komunikacyjne, wiec zostalam w domu, ale juz jutro zamierzam wybrac sie do ktoregos z muzeow- przy okazji- jesli chcecie wybrac sie do Muzeum historii naturalnej albo do Met, nie musicie placic za bilet, tyle ile jest na napisane w cenniku, w rzeczywistosci placi sie "donations", czyli podchodzicie do kasy I mowicie "poprosze bilet za dolara/2/5".
Oczywiscie jak narazie zoabaczylam wylacznie ulamek miasta, ale bardzo sie ciesze, ze tu mieszkam. Zatem Margarida czekam na ciebie! Bedzie swietnie!
Edit: istnieje prawdopodobieństwo ze sie pomylilam- nie jestem teraz pewna, w którym muzeum płaci sie ile sie chce- jest to albo met jak napisałam wyżej albo moma. Coś mi sie wydaje, ze jednak moma. -
Insula > 22-01-2012, 2:09
Nie, MOMA jest jak w cenniku. Wiem, że samemu można zadecydować w muzeum WTC -
Margarida > 22-01-2012, 2:30
[quote name="gatta"][...} Zatem Margarida czekam na ciebie! Bedzie swietnie![/quote]
Pewnie!Widziałam aktualne zdjęcia z NYC i byłam zaskoczona śniegiem, no ale w końcu mamy zimę Liczę na to, że za miesiąc go nie będzie!
Pozdrawiam -
Giglunia1 > 31-01-2012, 2:21
Mieszkam w Copiague Long Island. Szukam koleżanki w wieku od 27 do 35 lat. Mieszkam tu na stałe. Fajnie byłoby się czasem spotakć na kawe i pogaduchy. Mój adres e-mail to <a href="mailto:giglunia@yahoo.com">giglunia@yahoo.com</a> -
videlka > 05-07-2012, 6:33
Hej,
Jestem au piar w San Francisco, początkiem sierpnia, planuje podróż do N. Y na 2 dni, chciałabym zwiedzić American Museum of Natural History, powłóczyć się po Manhatanie i zobaczyć ground zero. Szukam au pair, które mieszkają w N.Y lub okolicach, a z którymi mogłabym tam spędzić czas) Liczę na odzew ) Pozdrowienia z Cali -
gadulec1234 > 15-07-2012, 7:31
hej, czy jest ktos z NJ albo wybiera sie wkrotce?