• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair USA 2013! cz.2

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair USA 2013! cz.2

• Au Pair USA 2013! cz.2
  • Re: Au Pair USA 2013! cz.2

DominikaDomi > 26-02-2013, 0:38

Oby udalo ci sie znalezc wspaniala rodzinke i to szybko Na kiedy planujesz wyjazd?

stilldream > 26-02-2013, 0:54

Nie dziękuje DD Na sierpień/wrzesień

Johnson > 26-02-2013, 1:14

Hej dziewczyny,

i Damian

Mam głupie pytanie które mnie dzisiaj bardzo nurtuje...

czy rodzina zapewnia pościel i ręczniki ?

i

jak wygląda kwestia prania ? Każdy sobie, czy wrzucamy wszystko do jednego kosza, a potem wybieram co swoje ?

przypuszczam ,że pranie to kwestia każdej rodzinki, ale ta pościel mnie bardzo intryguje

Jarzebinka > 26-02-2013, 1:19

Oni Ci to zapewniają, przecież masz tak mały bagaż, ze przeciez byś ciuchów nie zabrał. Był gdzie taki temat "rzeczy, ktore dają wam hosci" . zreszta jak juz znajdziesz rodzinkę, to chyba ni ebedzie problemu o to zapytac;d\

a pranie, robisz sobie we własnym zakresie i na pewno nie wrzucasz do ich kosza xD

olusz > 26-02-2013, 2:06

[quote name="stilldream"]Nie dziękuje DD Na sierpień/wrzesień[/quote]

o, to tak jak ja oby jak najszybciej minęło! w moim przypadku - do matury, a potem będzie z górki. mam już dość liceum, pięć polskich jednego dnia = koszmar i męczarnia :< ja wiem, że rozszerzenie. i polski też lubię, ale ILEŻ MOŻNA...

kasiag3 > 26-02-2013, 2:22

Cytat: mam już dość liceum, pięć polskich jednego dnia = koszmar i męczarnia :< ja wiem, że rozszerzenie. i polski też lubię, ale ILEŻ MOŻNA...

haha, rozumiem co czujesz, też mam rozszerzony polski, tez mam dosyć szkołyy D 2 miesiace i kończymy te męczarnie

Damian011 > 26-02-2013, 2:51

Karolinka - referencje charakteru dostalem od wychowawcy klasowego. Stwierdzil: wypisz ja sobie sam tylko pozniej wyslij mi skan tego co napisales generalnie cos z stylu odpowiedzialnosci, slownosci itp

Kasiag - ja przez ostatnie polrocze liceum przygotozyzalem sie do angielskiego. Tzn wracalem do domu ok 12 i ogladalem tyle seriali ile sie dalo

stilldream > 26-02-2013, 10:08

[quote name="kasiag3"]

haha, rozumiem co czujesz, też mam rozszerzony polski, tez mam dosyć szkołyy D 2 miesiace i kończymy te męczarnie [/quote]

O jezu! W zyciu bym nie była w stanie napisac rozszerzonego polskiego! Ja piszę rozszerzoną mate ;DDD A za 2 miesiace , nie no po 17 czerwca (bo mam wtedy egzamin zawodowy) bede najszczesliwszym człowiekiem na swiecie ;D O ile bede miała perfect match!

balbina > 26-02-2013, 14:24

fuuu ani rozszerzona matma ( już prędzej ) ani polski!

Liczą się ARTYŚCI!

madz > 26-02-2013, 14:55

Witam nową osobę ;)

A co to matma vs polski. u mnie zdecydowanie wygrywa matma <3 podstawę z polskiego ledwo zdałam (70% ;P) a matka rozszerzona pięknie (90% :P) Jestem typowym umysłem ścisło-przyrodniczym, choć humanistyczne nauki też większych problemów mi nie sprawiają, prócz polskiego :P
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia