• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair USA 2013! cz.2

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair USA 2013! cz.2

• Au Pair USA 2013! cz.2
  • Re: Au Pair USA 2013! cz.2

juja > 05-07-2013, 9:09

Jarzebinka pewnie, ze przetrwasz Dziewczyny pisały ze w okolicy jest duzo au pairek, więc bedzie dobrze na pewno. A zobaczymy może i ja zagoszcze jakieś 22 min od Ciebie

juja > 05-07-2013, 9:57

Dziewczyny o 15 mam kolejną rozmowę z rodzinką z Westford. Trzymać kciuki

aupair14 > 05-07-2013, 12:06

[quote name="emptyhousee"]hej, wie ktoś może na jakiej stacji (jadąc pociagiem) najlepiej wysiąsć żeby mieć blisko do Lotniska Chopina ? ostatnio słyszałam, że warszawa włochy, ale nie jestem pewna xd[/quote]

wysiac na warszawa zachodnia i przesiądz sie do SKMki, która zawiezie Cie pod sam terminal. Linia S2. Wystarczy potem tylko wjechac schodami do gory i jestes przy odprawie.

juja > 05-07-2013, 17:00

Jestem po drugiej rozmowie z rodzinka z Westford. Super są ! Wieczorem dziś albo jutro rano maja się zdecydować ! Trzymajcie kciuki !

carly15 > 05-07-2013, 17:21

[quote name="juja"]Jestem po drugiej rozmowie z rodzinka z Westford. Super są ! Wieczorem dziś albo jutro rano maja się zdecydować ! Trzymajcie kciuki ![/quote]

o to super!!! kiedy bys miala jechać? :-)

Ja to jestem po batalii z aplikacja wizowa , jedno mogę powiedzieć - koszmar ;-) kilka godzin przed kompem, sprawdzanie czy wszystko ok, a i tka nie mam pewnosci czy jakies pomylki są czy nie ;/ ale nic spotkanie mam w przyszlym tygodniu :-)

juja > 05-07-2013, 18:18

Carly15 mialabym jechac na początku września, bo ich aktualna au pair wtedy wraca do domu. Dziś wieczorem albo jutro rano maja zadzwonić i podjąć decyzje, napisze jak juz będę wiedziala. Baaardzo bym chciala bo są super.

carly15 > 05-07-2013, 18:28

to swietnie , TRZYMAM KCIUKI !

Bańka > 05-07-2013, 21:09

[quote name="carly15"]
    [quote name="juja"]Jestem po drugiej rozmowie z rodzinka z Westford. Super są ! Wieczorem dziś albo jutro rano maja się zdecydować ! Trzymajcie kciuki ![/quote]

o to super!!! kiedy bys miala jechać? :-)

Ja to jestem po batalii z aplikacja wizowa , jedno mogę powiedzieć - koszmar ;-) kilka godzin przed kompem, sprawdzanie czy wszystko ok, a i tka nie mam pewnosci czy jakies pomylki są czy nie ;/ ale nic spotkanie mam w przyszlym tygodniu :-)[/quote]

To super! Trzymamy kciuki

A co do wizy, ktoś to później sprawdza? słyszałam ze wlasnie jest masakra z wypełnianiem. Duzo tych pytań?

merti > 06-07-2013, 1:31

Wypełnianie wniosku nie było takie złe. Wg. mnie umawianie się na rozmowe dużo gorsze!

merti > 06-07-2013, 1:31

Wypełnianie wniosku nie było takie złe. Wg. mnie umawianie się na rozmowe dużo gorsze!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia