-
-
Re: Sierpień/Wrzesień 2012 !
cien_wiatru > 26-09-2012, 14:36
[quote name="aiska"]Paulina Pan z CC odebral mnie!!! Czekal ponad 3h i byl tak wkur...., ze az szkoda gadac... No ale chyba to nie moja winna, ze nas tam tyle trzymali. Jak tam wycieczka do NY i twoj hotel[/quote]
Kasia! To super, tak myślałam, że cię odebrał bo nie widzialam cię już późniejniech się cieszy, że nie czekał 4,5! Basia (braxii czy coś na forum ) mówiła mi, że ona czekała 4,5h!!!!!! masakra!
Hotel jest piękny, jedzenie pycha, łóżka takie wygodne, że aż szkoda wstawać, a jak tam twoj HOTEL?!?!?!D
a Nowy Jork to maagia i tylee, mega szybko wszystko jest robione na tej wycieczce, wię musze tam wrócić szybkoooo, ale i tak jest cudownie, więc baw się dobrze w czwartek!! -
braxii000 > 27-09-2012, 5:07
potwierdzałam, czekałam ponad 4 godziny na tą całą odprawę po przylocie.
Podobno pobiłam rekord, wszyscy mi to mówili począwszy od kierowcy, aż po wszystkie "instruktorki".
szkoda tylko, że nie dostałam, żadnej nagrody -
aiska > 27-09-2012, 7:02
wtf!!!! to normalnie nie do wiary co tam sie dzieje na tym imigration... ale na szczescie wszystkie przeszlysmy i dalysmy rade
Paulina moj hotel poprostu rewelacja!!!! Azx trudno mi w to uwierzyc ale nawet wyspac sie moge i jedzenie jeszcze przejdzie hehe a jutro NY, ktory oplacila rodzina -
madlu > 09-10-2012, 23:12
Heeeej dziewczyny
Skoro juz wszystkie jestesmy w USA i wiekszosc z nas się już zadomowila, to mam dla was propozycje wyjazduPlanuję leciec na weekend do Miami. Może ktoras z Was chce się dołączyć? tutaj troszkę wiecej na ten temat- <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://forum.aupairpoland.com.pl/viewtopic.php?f=36&t=7106">viewtopic.php?f=36&t=7106</a><!-- l -->