• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Wątek zamknięty
  • Sierpień/Wrzesień 2012 !
  • Re: Sierpień/Wrzesień 2012 !

aiska > 23-09-2012, 22:58

i ja lece spac bo podubka o 5

dziewczyny musi byc dobrze!!! swoja droga jestem ciekawa co do tego budzika

Do zobaczenia wkrotce!!!

goodmorningamerica > 23-09-2012, 23:03

Powodzenia wam wszystkim!

emka88 > 23-09-2012, 23:11

Dziewczynki dla każdej powodzenia w USA aiska do zobaczenia na szkoleniu Dobranoc i słodkich snów

Madlene > 24-09-2012, 2:31

hej dziewczyny ;*

dopiero teraz znalazłam czas, żeby napisać. Ja dzisiaj nie będę spala. Chyba, ze w samochodzie.

Za godzinę wyjeżdżam na lotnisko

Trzymajcie się! jak tylko dam rade to napisze na forum

BUZIAKI :*

adziszkowa > 24-09-2012, 21:09

powodzenia! czekamy na informacje ) bezpiecznej podrozy

emka88 > 25-09-2012, 7:55

Jestem w Oakland, NY, więcej szczegółów później bo padam...

cien_wiatru > 25-09-2012, 13:22

Mam nadzieje, że wszystkie dotarłyście bez problemów!

Właśnie leże w łóżeczku w hotelu, co prawda tylko po 4 godzinach snu ale nie czuję w ogóle zmęczenia

Lot mi i Kasi minął bardzo w porządku, miałyśmy najlepsze miejscówy w boeing na końcu, same w dwójke, z całkiem sporym miejsce na nogi w porównaniu do osób, które np. siedziały w środkowym rzedzie na środku, lutfhansa na 4+, jedzenie dobre, obsługa też, co prawda mieliśmy godzinne opóźnienie, ale większośc nadrobliśmy w locie, jedyny minus to brak monitorków w oparciach siedzeń, ale te 8 godzin zleciało całkiem szybko Nie zgubiłyśmy walizek, no ale niestety byłoby za pięknie dlatego też do immigration stałyśmy ponad 2 godziny!!! masakra, takie kolejki, pełno azjatów, którzy po angielsku ani be, ani me, więc rusza się to naprawdę powoli! Oświetlony NYC nawet przez szybe samochodu robi niesamowite wrażenie, dlatego nie mogę się już doczekać wieczornej wycieczki Idę się ubrać i lecęę na śniadanie i szkolenie!

paulina1377 > 25-09-2012, 14:45

[quote name="cien_wiatru"]Mam nadzieje, że wszystkie dotarłyście bez problemów!

Właśnie leże w łóżeczku w hotelu, co prawda tylko po 4 godzinach snu ale nie czuję w ogóle zmęczenia

Lot mi i Kasi minął bardzo w porządku, miałyśmy najlepsze miejscówy w boeing na końcu, same w dwójke, z całkiem sporym miejsce na nogi w porównaniu do osób, które np. siedziały w środkowym rzedzie na środku, lutfhansa na 4+, jedzenie dobre, obsługa też, co prawda mieliśmy godzinne opóźnienie, ale większośc nadrobliśmy w locie, jedyny minus to brak monitorków w oparciach siedzeń, ale te 8 godzin zleciało całkiem szybko Nie zgubiłyśmy walizek, no ale niestety byłoby za pięknie dlatego też do immigration stałyśmy ponad 2 godziny!!! masakra, takie kolejki, pełno azjatów, którzy po angielsku ani be, ani me, więc rusza się to naprawdę powoli! Oświetlony NYC nawet przez szybe samochodu robi niesamowite wrażenie, dlatego nie mogę się już doczekać wieczornej wycieczki Idę się ubrać i lecęę na śniadanie i szkolenie![/quote]

Super! Gratuluję Miłego szkolenia i zdawaj relacje

aiska > 26-09-2012, 2:17

Paulina Pan z CC odebral mnie!!! Czekal ponad 3h i byl tak wkur...., ze az szkoda gadac... No ale chyba to nie moja winna, ze nas tam tyle trzymali. Jak tam wycieczka do NY i twoj hotel

emka88 > 26-09-2012, 4:47

Pozdrowienia dla wszystkich ze szkolenia CC Po pierwszym dniu i co tu dużo gadać ciężkiej nocy powieki same opadają szkolenie dziś długie jutro jeszcze dłuższe, ale jakoś szybko to mija oj tak widok na oświetlony nocą Manhattan zapiera dech w piersiach
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna