-
-
Re: Sierpień/Wrzesień 2012 !
cien_wiatru > 22-09-2012, 21:12
http://www.facebook.com/groups/104446266372731/ mam nadzieje, że ten link Ci będzie działał -
braxii000 > 22-09-2012, 21:16
działa, wielkie dzięki. musimy się potem jakoś odnaleść w hotelu -
emka88 > 22-09-2012, 23:27
[quote name="blonde"]Emka pisz do mnie, jak już będziesz w miarę 'ogarnięta' w US, to się spotkamy i pobujamy po Stamford[/quote]
pewnie jak tylko w miarę się zorganizuję dam znać -
Madlene > 23-09-2012, 2:39
No nie! Ale Ci sprawili "niespodziankę" z ta walizka. Może Cie to pocieszy, ze ja jutro zabieram się za projektMam tylko stronę o jedzeniu. Niestety czasem mam takie głupie podejście "bez spiny, na pewno zdążę" i parę razy się już na tym przejachalam ale mam nadzieje, ze dam rade...;p
Ja miałam właśnie 2 pożegnania- dla rodziny i znajomych i było bardzo pozytywnie. Na pewno bez takich imprez miałabym pewnie "niedosyt" przed wyjazdem.
Chciałam wrzucić notkę z prezentami ale chwilowo nie mam dostępu do aparatu ;(
Dziwne jest to, ze jutro ostatni dzień a ja nic szczególnego nie czuje i często czytam na wielu blogach i wpisach na forach, ze macie to samo. Właśnie bardzo możliwe, ze to się zmieni w samolocie bo wtedy dotrze do mnie co się dzieje
Fajne macie prezenty, ciekawi mnie co to ten magiczny domekJa to chyba trochę przesadziłam z ilością.. dlatego, ze uwielbiam kupować i dawać prezenty nakupowałam ich z pól walizki. -
mamecia > 23-09-2012, 7:28
Dziewczyny powodzenia!! Pamiętam jak sama miałam kilka dni do wylotu i nie wiedziałam co ze sobą zrobić a niedługo już dwa miesiące mi stuknie -
aiska > 23-09-2012, 9:32
A co wy tak wsyztskie o jakims projekcie piszecie? Ja nic nie musze robic hmmm... -
nana > 23-09-2012, 11:57
[quote name="aiska"]A co wy tak wsyztskie o jakims projekcie piszecie? Ja nic nie musze robic hmmm...[/quote]
hmm ja tez sie wlasnie zastanawiam czy jak zwykle o czyms zapomnialamale to chyba tylko w niektorych agencjach.
A z tymi grupami na FB to zaklada je ktos z agencji? albo ktos z uczestnikow? u mnie na razie cisza nie wiem czy ktos z PL leci ze mna albo bedzie na szkoleniu, a przeciez to juz tylko 2 tyg zostaloChyba jakas taka data niepopularna
Czyli widze ze to normalne ze ja sie wogole jeszcze nie zabieram za pakowanie, planowanie i nawet nie za bardzo mysle o wyjezdzieCaly czas myslami jestem jeszcze w pracy a przeciez za tydzien sie zwalniam to juz powinno mi byc wszystko jedno
Fajnie dziewczyny ze tu jestescie i mozna poczytac ze inni tez tak maja :*:* -
aiska > 23-09-2012, 13:33
tez mi sie tak wlasnie wydaje ze to zalezy od agencji../
nana jestes z CC???? Odnosnie dziewczyn, ktore leca w tym samym dniu co ja to dostalam maila ale sama musialam o niego poprosic ale i tak sie okazalo ze te dziewczyny leca do Nework a ja na JFK. Wiec po co mi to nawet wiedziec???? Naprawde jestem rozczarowana ta agencja a myslalam ze jakos bardziej beda pomagac...no coz takie zycie
Jutro juz o tej porze bedzie trzeba stac w kolejce do Gate -
cien_wiatru > 23-09-2012, 17:19
Madlene, ja mam dokładnie to samo, mogłabym kupować prezenty i kupować, szczególnie dla małego, bo teraz te wszystkie zabawki są takie cudne! no ale kiedy zmierzyłam się z rzeczywistością i okazało się, że te prezenty zajmują mi pół walizki to mi zapał trochę opadł haha
Jeszcze pogniotło mi sie wszystko, a tak ładnie zapakowałam więc w ogóle jestem zła!
mamecia - śledze twojego bloga i z tego co widać to naprawdę fajnie trafiłaśfajnie, że tak ci się wszystko układa
Jeśli chodzi o ten projekt to muszę go robić dziewczyny z AuPairCare, ale nie macie czego żałować, to jest jak wrzód na tyłku i cieszę się, że mam to już za sobą.
Aiska, napisałam do Ciebie prywtaną wiadomość z numerem moim, żeby się jutro jakoś zgadać :* -
emka88 > 23-09-2012, 17:21
ja dostałam maila od agencji z kontaktami zanim do nich napisałamjestem z CC, lecę właśnie do Newark ja plus 4 dziewczyny