• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Wątek zamknięty
  • Sierpień/Wrzesień 2012 !
  • Re: Sierpień/Wrzesień 2012 !

cien_wiatru > 22-09-2012, 21:12

http://www.facebook.com/groups/104446266372731/ mam nadzieje, że ten link Ci będzie działał

braxii000 > 22-09-2012, 21:16

działa, wielkie dzięki. musimy się potem jakoś odnaleść w hotelu

emka88 > 22-09-2012, 23:27

[quote name="blonde"]Emka pisz do mnie, jak już będziesz w miarę 'ogarnięta' w US, to się spotkamy i pobujamy po Stamford [/quote]

pewnie jak tylko w miarę się zorganizuję dam znać

Madlene > 23-09-2012, 2:39

No nie! Ale Ci sprawili "niespodziankę" z ta walizka. Może Cie to pocieszy, ze ja jutro zabieram się za projekt Mam tylko stronę o jedzeniu. Niestety czasem mam takie głupie podejście "bez spiny, na pewno zdążę" i parę razy się już na tym przejachalam ale mam nadzieje, ze dam rade...;p

Ja miałam właśnie 2 pożegnania- dla rodziny i znajomych i było bardzo pozytywnie. Na pewno bez takich imprez miałabym pewnie "niedosyt" przed wyjazdem.

Chciałam wrzucić notkę z prezentami ale chwilowo nie mam dostępu do aparatu ;(

Dziwne jest to, ze jutro ostatni dzień a ja nic szczególnego nie czuje i często czytam na wielu blogach i wpisach na forach, ze macie to samo. Właśnie bardzo możliwe, ze to się zmieni w samolocie bo wtedy dotrze do mnie co się dzieje

Fajne macie prezenty, ciekawi mnie co to ten magiczny domek Ja to chyba trochę przesadziłam z ilością.. dlatego, ze uwielbiam kupować i dawać prezenty nakupowałam ich z pól walizki.

mamecia > 23-09-2012, 7:28

Dziewczyny powodzenia!! Pamiętam jak sama miałam kilka dni do wylotu i nie wiedziałam co ze sobą zrobić a niedługo już dwa miesiące mi stuknie

aiska > 23-09-2012, 9:32

A co wy tak wsyztskie o jakims projekcie piszecie? Ja nic nie musze robic hmmm...

nana > 23-09-2012, 11:57

[quote name="aiska"]A co wy tak wsyztskie o jakims projekcie piszecie? Ja nic nie musze robic hmmm...[/quote]

hmm ja tez sie wlasnie zastanawiam czy jak zwykle o czyms zapomnialam ale to chyba tylko w niektorych agencjach.

A z tymi grupami na FB to zaklada je ktos z agencji? albo ktos z uczestnikow? u mnie na razie cisza nie wiem czy ktos z PL leci ze mna albo bedzie na szkoleniu, a przeciez to juz tylko 2 tyg zostalo Chyba jakas taka data niepopularna

Czyli widze ze to normalne ze ja sie wogole jeszcze nie zabieram za pakowanie, planowanie i nawet nie za bardzo mysle o wyjezdzie Caly czas myslami jestem jeszcze w pracy a przeciez za tydzien sie zwalniam to juz powinno mi byc wszystko jedno

Fajnie dziewczyny ze tu jestescie i mozna poczytac ze inni tez tak maja :*:*

aiska > 23-09-2012, 13:33

tez mi sie tak wlasnie wydaje ze to zalezy od agencji../

nana jestes z CC???? Odnosnie dziewczyn, ktore leca w tym samym dniu co ja to dostalam maila ale sama musialam o niego poprosic ale i tak sie okazalo ze te dziewczyny leca do Nework a ja na JFK. Wiec po co mi to nawet wiedziec???? Naprawde jestem rozczarowana ta agencja a myslalam ze jakos bardziej beda pomagac...no coz takie zycie

Jutro juz o tej porze bedzie trzeba stac w kolejce do Gate

cien_wiatru > 23-09-2012, 17:19

Madlene, ja mam dokładnie to samo, mogłabym kupować prezenty i kupować, szczególnie dla małego, bo teraz te wszystkie zabawki są takie cudne! no ale kiedy zmierzyłam się z rzeczywistością i okazało się, że te prezenty zajmują mi pół walizki to mi zapał trochę opadł haha

Jeszcze pogniotło mi sie wszystko, a tak ładnie zapakowałam więc w ogóle jestem zła!

mamecia - śledze twojego bloga i z tego co widać to naprawdę fajnie trafiłaś fajnie, że tak ci się wszystko układa

Jeśli chodzi o ten projekt to muszę go robić dziewczyny z AuPairCare, ale nie macie czego żałować, to jest jak wrzód na tyłku i cieszę się, że mam to już za sobą.

Aiska, napisałam do Ciebie prywtaną wiadomość z numerem moim, żeby się jutro jakoś zgadać :*

emka88 > 23-09-2012, 17:21

ja dostałam maila od agencji z kontaktami zanim do nich napisałam jestem z CC, lecę właśnie do Newark ja plus 4 dziewczyny
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia