• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair USA 2013! cz.2

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair USA 2013! cz.2

• Au Pair USA 2013! cz.2
  • Re: Au Pair USA 2013! cz.2

juja > 28-06-2013, 18:59

Wiem haha w zeszłym roku tez tak czekałam xD ostatecznie poszlam na studia, teraz zaluje i znowu to samo, czekanie . No trudno jakos przezyje to nie mam wyjscia

juja > 28-06-2013, 20:29

jeeea w końcu otworzyli mi room, więc rodzinki piszcie !

merti > 28-06-2013, 22:22

łiiii jestes infant qulified? masz filmik? podeslij mi linka do siebie na privaaaa <3

merti > 28-06-2013, 22:23

albo najlepiej na fejsie (podany na blogu)

Bańka > 29-06-2013, 0:33

Witam, wchodzę na forum po dłuuugiej przerwie. Udało mi się skonczyc aplikację i jakiś tydzien temu otworzyli mi ROOM mam już na koncie 2gą rodzinkę. ale jeszcze nie rozmawialiśmy

(zabieram się do nadrabiania zaległości na forum)

juja > 29-06-2013, 12:36

Bańka zazdroszcze, ze u Ciebie sie juz kręci, mam nadzieje, ze u mnie tez zacznie ;x.

Bańka > 29-06-2013, 20:09

Zacznie się zacznie

Ja jestem w programie au pair extraordinaire, wiec balam sie, że mniejsza liczba rodzin będzie chciała płacić więcej kasy Ale na razie jest ok

carly15 > 30-06-2013, 0:43

[quote name="Bańka"]Zacznie się zacznie

Ja jestem w programie au pair extraordinaire, wiec balam sie, że mniejsza liczba rodzin będzie chciała płacić więcej kasy Ale na razie jest ok [/quote]

Ja tez jestem w tym programie, i szczerze przyznam ze zaintersowanie jest bardzo duże :-)

Miałam chyba ponad 25 rodzin(czasem lepszych czasem gorszych) w ciagu miesiąca więc u Ciebie się naprawde rozkręci :-)

Powodzenia. Ja chyba juz znalazłam ten perfect match :-)

Bańka > 30-06-2013, 8:36

[quote name="carly15"]

Ja jestem w programie au pair extraordinaire, wiec balam sie, że mniejsza liczba rodzin będzie chciała płacić więcej kasy Ale na razie jest ok [/quote]

Ja tez jestem w tym programie, i szczerze przyznam ze zaintersowanie jest bardzo duże :-)

Miałam chyba ponad 25 rodzin(czasem lepszych czasem gorszych) w ciagu miesiąca więc u Ciebie się naprawde rozkręci :-)

Powodzenia. Ja chyba juz znalazłam ten perfect match :-)[/quote]

Wow miło słyszeć. Właśnie umówiłam się na poniedziałek na moją pierwszą rozmowę na skype A twoj perfect match?

carly15 > 30-06-2013, 12:40

[quote name="Bańka"]
    [quote name="carly15"]

Powodzenia. Ja chyba juz znalazłam ten perfect match :-)[/quote]

Wow miło słyszeć. Właśnie umówiłam się na poniedziałek na moją pierwszą rozmowę na skype A twoj perfect match? [/quote]

Rodzinka 25 minut od centrum DC. Bede ich pierwsza au pair. Dwójka dzieciaczków 2,5 i 5 (dziewczynka i chłopczyk). Na Skype bardzo mili, widac ze interesują sie. Napewno troche stresują bo bede ich pierwsza au pair. Mam nadzieje z bedzie dobrze :-) Robimy officialne zmatchowanie już i teraz mam nadzieje tylko z górki :-)
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia