• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

USA wrzesien/ październik?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• USA wrzesien/ październik?

• USA wrzesien/ październik?
  • Re: USA wrzesien/ październik?

maria_kujpom > 24-07-2010, 19:15

[quote name="ell"]

chlip, chlip... będziesz żałowała, że nie jesteś ze mną :lol: hehe...taki żart :wink:[/quote]

Groźba czy przestroga? ;D

Może nastepni, beda z IL? A moze dysk mi sie przegrzeje w glowie i sie na nich zdecyduje :lol:

Bo kurcze nie umiem odmawiac. Mam teraz jej poprostu napisac, ze nie dziekuje? ;O

Glupie to, ze mam wbudowana milosc i zaufanie do drugiego niemal kazdego czlowieka!!

[quote name= "martyna"] Mama pewnie będzie przez kilka miesięcy w domu, no ale potem Ty będziesz musiała z nim zostać, [/quote]

Mamuska przez jakis czas w domu to nie pocieszenie. ;d

Generalnie to byla by przez 3 miesiace w domu, co oznacza ze byla by w czasie kiedy dziecko jest najspokojniejsze i wciaz spi.

Mam referencje od niemowlaka i boje sie, ze wszelkie propozycje beda od podobnych rodzin. Przezylam 10 miesiecy opiekujac sie malym dzieckiem i majac mozliwosc wyboru nie chce przezywac tego po raz kolejny w USA, to ma byc przygoda zycia i ma byc taka jak sobie wymarzylam :lol: :mrgreen: Choc troszke.

martyna > 24-07-2010, 19:22

no ale zawsze co 2 osoby w domu to nie 1. Można podzielić się obowiązkami. Nie wiem czy oni tak patrzą na referencje. Ja mam np.od 6 latków, a ostatnio trafiły sie 13 i 14 latki, no i maluch. Taka kombinacja. Skoro masz od niemowlaka to pewnie będą Ci takich szukać, bo niewiele dziewczyn się decyduje na rodziny z tak małymi dzieciaczkami i ma doświadczenie w tej kwestii

ell > 24-07-2010, 19:28

ja szczerze mówiąc w swojej aplikacji nawet nie dałam referencji dot. niemowlaków, bo baaardzo nie chciałam do takich małych lecieć... Ale są dziewczyny, które to wolą. To Twój pierwszy match dopiero, daj sobie czas.

quaantaa > 26-07-2010, 21:38

dziewczyny ja tak z innej beczki...

moja hostka chce bym zabrała ze sobą mój driving report. Możecie mio powiedzieć o co jej come on i gdzie mam go zdobyć?

pozdrawiam gorąco :*

girlonblack > 27-07-2010, 9:20

Ej dziewczyny czy wy również macie tak miedzy rozmowami z rodziną,że nie spicie i nie chce wam sie jesc i zastanawiacie się czy nie wybiorą innej ?Od dwoch dni nie jadlam,glowa mnie boli i w ogole masakiera

Majewska > 27-07-2010, 23:13

Cześć dziewczęta! Miło was wszystkie pozanć;P

Nazywam się Agnieszka i od 1 października będe mieszkać w okolicach Waszyngtonu.

Ktoś może wybiera się w te okolice w podobnym terminie?

Albo może leci do NY 27 września?

Pozdrowienia!

Victoria > 27-07-2010, 23:38

Mnie moj pierwszy interview zaskoczyl! Gadalismy wieczorem, a jak sie obudzilam i sprawdzilam konto, to glupia rodzinka juz zniknela z mojego rpofilu :evil:

ibiego > 27-07-2010, 23:44

hej Majewska ja będę w okolicy Washingtonu ale od 16 września,bo 13 do NY,a gdzie dokładnie będziesz?

martyna > 29-07-2010, 23:05

Mam następną rodzinę są z Long Island

3 dzieci, 2 chłopców i dziewczynka, wszyscy chodzą do szkoły, praca do 8 + soboty wieczór :/ trochę kiepsko, może da się coś zmienić, są Żydami co mnie nawet cieszy bo mogłabym zobaczyć jak wyglądają ich święta, ogólnie wywarli na mnie pozytywne pierwsze wrażenie. Ciekawa czy ja na nich też... Hostka napisała mi maila z informacjami i pytaniami. Odesłałam i czekam na kolejnego. Podobają mi się Trzymajcie kciuki!

girlonblack > 29-07-2010, 23:10

o shit do 8 + soboty ;| apogeum jakies
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia