-
-
Re: NYC i okolice (New York, New Jersey i Connecticut)
gatta > 22-12-2011, 13:19
Margarida, dzięki za odpowiedź w sprawie szkół! Fajnie, że będziesz mieć weekendy wolne, może wspólnie będziemy mogły zwiedzać. Ja wizę już mam, mało tego za 5 dni już lecę! Będę na ciebie czekać w NY -
Margarida > 22-12-2011, 14:26
Oooooo to już niedługo!Czekam na informacje od Ciebie jak wyglądały Twoje pierwsze dni w USA, szkoła, rodzina i tak dalej A będziemy miały do siebie bardzo blisko więc pewnie, że razem zwiedzamy! Ja jestem w podobnej sytuacji jak TY, bo też zdecydowałam sie na program po magisterce aaa i też lubię Przyjaciół -
gatta > 22-12-2011, 14:35
[quote name="Margarida"] aaa i też lubię Przyjaciół[/quote]
To może pójdziesz ze mną na poszukiwania budynku, który "zagrał" dom M&R&Ch&J, bo ja obiecałam moim przyjaciołom zdjęcie tegoż -
Margarida > 22-12-2011, 19:20
[quote name="gatta"]
[quote name="Margarida"] aaa i też lubię Przyjaciół[/quote]
To może pójdziesz ze mną na poszukiwania budynku, który "zagrał" dom M&R&Ch&J, bo ja obiecałam moim przyjaciołom zdjęcie tegoż[/quote]
Z wielką przyjemnościś!A orientujesz się mniej więcej gdzie jest?? -
gatta > 26-12-2011, 0:22
[quote name="Margarida"]
Z wielką przyjemnościś!A orientujesz się mniej więcej gdzie jest??[/quote]
Tak! Przynajmniej w teorii -
Margarida > 01-01-2012, 23:18
Gatta opowiadaj jak jest -
gatta > 04-01-2012, 21:41
Niestety, narazie nie mam co opowiadać. Byłam w NYC na wycieczce podczas oriantation- było fajnie, to prawda, ale przegonili nas tak szybko, ze nie zdążyłam się nacieszyć tym miejscem, a w tygodniu ciagle coś nam (bardziej mojej host rodzinie) wypada, ze nie możemy się wybrać do city. Ale chyba w sobotę w końcu uda mi sie to zrobić. Za to powiem wam ze mam przepiękny wprost widok na Manhattan z mojego nowego domu. Cudownie jest jeść kolacje patrząc na oświetlona wyspę! -
Margarida > 04-01-2012, 22:31
Ehhh fajniejuż niedługo do Ciebie dołączę, tylko będe świecić z tej wyspy
Powodzenia i baw się dobrze :lol: -
Paulina88 > 07-01-2012, 20:29
Halo! Ja od miesiąca siedzę w South Huntongton Long Island. Z tego co wiem, Commack jest niedaleko! Jest ktoś może z Huntongton? Pozdrawiam. -
Paulina88 > 07-01-2012, 20:50
Sorry, South Huntington miało być