• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Mam Maching :)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Mam Maching :)

• Mam Maching :)
  • Re: Mam Maching :)

kamysia > 07-05-2009, 17:20

/

dominikan@ > 07-05-2009, 17:30

Kamysia jak by teraz cie wystawili (po takim czasie) to powinnaś sie cieszyć że jednak do nich nie jedziesz bo to oznacza że są nieodpowiedzialni i bardzo niezdecydowani a ja nie chciała bym mieć takich hostów!

kamysia > 07-05-2009, 17:43

.

kamysia > 07-05-2009, 17:54

.

dominikan@ > 07-05-2009, 17:57

Nie no coś ty! To zwykła pomyłka ile razy rodziny do mnie piszące pozjadały jakieś literki w moim imieniu. Napewno to nie jest coś co mogło by zadecydować o twoim być albo nie być u tej rodziny.

dominikan@ > 07-05-2009, 18:16

Kamysia wysałam ci prywatną wiadomość ale nie wiem czy ją odebrałaś bo mam coś chyba ze skrzynką.

kamysia > 07-05-2009, 20:30

.

shante > 07-05-2009, 20:38

gratuluję, kamyś

cieszymy się razem z Tobą

kamysia > 07-05-2009, 20:42

.

dominikan@ > 07-05-2009, 20:56

O wow gratulacje!! Na moment znikłam z neta a tu proszę Kamysia będzie problem jeśli chcesz lecieć tyd poźniej powinnaś jak najszybciej poinformować o tym agencję!

Ps. Najpierw poinformuj o tym rodzinę a potem (najlepiej jeszcze dziś) wyślij maila do agencji w USA tu masz adres (niby jeśli jesteś jeszcze w PL to powinnaś pisać do Wawy na maila, ale poniewaz ten drugi adres czyli ten amerykanski dotyczy informacji na temat min biletów to napisz pod niego, szybciej dostaniesz odpowiedz) tu masz adres <a href="mailto:aupair.operations@culturalcare.com">aupair.operations@culturalcare.com</a>
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia