• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair USA 2013! cz.2

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair USA 2013! cz.2

• Au Pair USA 2013! cz.2
  • Re: Au Pair USA 2013! cz.2

emptyhousee > 24-02-2013, 21:09

Aguta: rodzinka znaleziona przez Gawo czy APiA ? xD

madz > 24-02-2013, 21:16

[quote name="emili"]
    [quote name="aguta"]

Potomac, Maryland

[/quote]

to okropnie blisko mnie :)

Nie ma co powidzenia![/quote]

W sumie nie tak daleko i ode mnie ;P

karolinkaa77 > 24-02-2013, 23:08

Aguta jak po rozmowie ? to TA trodzina?

balbina > 25-02-2013, 1:26

Rodzina znaleziona w GAWO (APC) szok, co?

Wciąż czekam na otwarcie aplikacji w APIA

jak po rozmowie?

Wszystko na blogu http://2aupair.blogspot.com/

Trochę na poczatku bylo sztywno i nie wiedzialysmy co powiedzieć, ale jakoś się potoczyło.

Mała (5latka ) świrowała przed kompem ale byla grzeczna

trochę internet szwankował, ale dałyśmy radę

Nie, ja wiedziałam od początku, że to nie TA bo chcieli sie przeprowadzać, - kto wie czy nie na jakies zapupie, no i domyslalam sie ze chca troche szybciej au pair

kasiag3 > 25-02-2013, 23:24

aguta - zazdroszczę ci że już masz pierwszą rozmowę za sobą ) To musi być mega fajne przeżycie ;d ja juz nie moge się doczekać jak ja znajdę jakąś rodzinkę )

stilldream > 25-02-2013, 23:34

Czesc wszystkim! Podroz do USA od dziecka byla moim marzeniem, i zawsze szukałam sposobu jak by pojechać do USA, od kilku lat myślałam o Au Pair, teraz mam 19 lat i kończę technikum. Dziś został mi otwarty room w APiA. I nagle nie wiem co mam robić. Ponieważ od 2 miesięcy jestem zakochana Rozmawiałam już nie raz z Dawidem o tym, i on mi mówi żebym spełniała swoje marzenia, bo obydwoje doskonale wiedzielismy że chce wyjechać, a tu nagle się zakochaliśmy w sobie, i nagle nie mam w ogole pojęcia co robic ... Może jakieś porady dla mnie?

DominikaDomi > 25-02-2013, 23:38

Ciezka sytuacja, ale nie wiem ja wychodze z zalozenia, ze co ma byc to bd. Jesli macie byc ze soba to przetrwacie ten rok rozlaki. Ja tez zostawiam tutaj chlopaka, ale wiem, ze gdybym zostala tutaj dla niego mialabym mu to pozniej za zle. Ewentualnie mozesz opoznic swoj wyjazd, zeby jakos bardziej umocnic wasz zwiazek, zeby latwiej bylo wam przetrwac

balbina > 26-02-2013, 0:00

ja też zostawiam sowojego przyszłego męża w czerwcu będzie 2 lata jak jesteśmy razem, ale on teraz nawet by sobie nie wybaczył jakbym została dla niego.

Wiesz zawsze można kombinować, on może przyjechać Cię dowiedzić itd.

No... może być au pairem DD

moim zdaniem JEDZ, ale musisz podjąć sama decyzje... Sama znasz plusy i minusy tego wszystkiego

paulaw > 26-02-2013, 0:24

Uprzedzam, to będzie moje własne zdanie na ten temat, więc mam nadzieję, że nikogo nie urażę, albo coś w tym stylu: kocha to zaczeka, proste 2 miesiące to mały "staż" jeżeli chodzi o związek, a wyjazd to jedyna taka szansa. Możliwe, że to ten jedyny, ale nikt tego nie gwarantuje. Tak samo jak wyjazd - może spędzisz wspaniały rok lub dwa lata, a może wcale tak nie będzie. Trzeba zaryzykować, każda z nas to robi

stilldream > 26-02-2013, 0:36

Dobra ! Wszystkie 3 macie racje , co ma być to będzie! Teraz musze wymyśleć fimik, bo jeszcze nie mam, i mam nadzieje że wszystko dobrze sie potoczy Chyba dopadł mnie taki lekki stres, bo dużo dla mnie znaczyło zaakceptowanie przez biuro, bo mam troche problemow zdrowotnych i nie wierzyłam że będę zaakceptowana. A gdy to mi się udało, to jakoś tak no dziwnie mi
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia