• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Wątek zamknięty
  • Sierpień/Wrzesień 2012 !
  • Re: Sierpień/Wrzesień 2012 !

cien_wiatru > 28-08-2012, 13:30

Agencja już zabookowała mi bilet, jestem trochę w szoku bo nawet jeszcze papierów wizowych mi łaskawie nie wysłali, no ale fajnie już widzieć na swoim roomie rezerwacje

Tak więc lece 24 z Warszawy o 13:45 wylot -> przesiadka we Frankfurcie i stamtąd o 17:05 do NYC, jak ktoś będzie ze mną leciał to pisać, zawsze się przyda ktoś, bo już się boje tych wszystkich odpraw i latania po lotnisku we Frankfurcie haha

braxii000 > 28-08-2012, 20:48

też już mam bilet, niestety nie polecimy razem, ja lecę z Krakowa do Monachium o 6.45 - 8.10. później wylot o 11.45, na miejscu będę o 14.55. lecę lufthansa. Będę na Ciebie czekać chyba już w hotelu

cien_wiatru > 28-08-2012, 22:43

łeee, to niedobrze, myślałam, że będę mieć towarzystwo...a tak zanosi się na samotne 8 godzin w samolocie...jeszcze jak ja będę tak późno to dostanie mi się najgorszy pokój i daje stówke, że mój bagaż zginie! hahaa No cóż, to do zobaczenia w hotelu

Btw. masz już papiery wizowe?

blonde > 28-08-2012, 23:03

Zapytaj może w agencji, czy ktoś z Tobą leci chociaż z tego Frankfurtu czy skąd tam lecisz dalej Mi np. APiA podała kontakt do dziewczyn, które ze mną lecę

braxii000 > 28-08-2012, 23:23

cien_wiatru jeszcze nie mam papierów, ciekawa jestem czy w tym tygodniu je przyślą.

cien_wiatru > 28-08-2012, 23:30

[quote name="blonde"]Zapytaj może w agencji, czy ktoś z Tobą leci chociaż z tego Frankfurtu czy skąd tam lecisz dalej Mi np. APiA podała kontakt do dziewczyn, które ze mną lecę[/quote]

Pytałam w Agencji, Basia(braxii000) właśnie ma lecieć tego samego dnia, ale jak się okazało leci wcześniej niż ja niestety...

[quote name="braxii000"]cien_wiatru jeszcze nie mam papierów, ciekawa jestem czy w tym tygodniu je przyślą.[/quote]

Też właśnie jeszcze nie dostałam, ale dzisiaj na roomie mi się pokazało, że już mam je wysłane, więc mam nadzieje, że jakoś jutro/pojutrze gawo mi je prześle, bo chcę już mieć tę wize z głowy i zając się tylko pakowaniem

braxii000 > 31-08-2012, 17:51

hej, dzisiaj dostałam meila od hostki

"Do you have a United Airlines frequent flyer number? If not, you should get one on line so you can get credit for your overseas flight. You can use the miles to get a free ticket on the States."

czy któraś z was zakładała sobie taką kartę? lub wie cos na ten temat?

blonde > 31-08-2012, 20:19

wiecie co, jest piątek, a ja we wtorek lecę. zostały mi trzy dni w Polsce! jakie to wszystko jest dziwne teraz, przed wyjazdem... mieszanka strachu i ekscytacji, smutku i szczęścia. ale będzie dobrze, co nie?

Nimell > 31-08-2012, 21:25

[quote name="blonde"]wiecie co, jest piątek, a ja we wtorek lecę. zostały mi trzy dni w Polsce! jakie to wszystko jest dziwne teraz, przed wyjazdem... mieszanka strachu i ekscytacji, smutku i szczęścia. ale będzie dobrze, co nie?[/quote]

Będzie fajnie ;) zobaczysz! Przygotuj Nowy Jork na to, że niedługo też przybywam!

blonde > 31-08-2012, 22:23

Okeeej, powiem mu, żeby się przygotował na wstrząs
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia