• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Wątek zamknięty
  • Sierpień/Wrzesień 2012 !
  • Re: Sierpień/Wrzesień 2012 !

braxii000 > 23-08-2012, 19:02

Mam perfect match!! planowałam wyjazd na październik, ale pojadę we wrześniu Rodzinka z Austin,Teksas dzieci w wieku 4 i 8 lat. Normalnie chodzę jak w jakimś amoku z ogromnym bananem na twarzy. naprawdę nie wierzę, że to wszystko poszło tak szybko, dokładnie 3 tygodnie temu otwarli mi room w APC i jest to 5 rodzinka która do mnie napisała. Mama mówi, że chyba zaraz zacznę po ścianach chodzić. dziewczyny powiedzcie mi czy mam jutro do biura dzwonić? hostka powiedziała, że dziś zadzwoni do tego amerykanskiego.

blonde > 23-08-2012, 21:59

Faaajnie, cieszę się! Możesz zadzwonić, ale nie musisz, oni się z Tobą skontaktują Ja napisałam do agencji maila po matchu z pytaniem co mam dalej robić. I pamiętam, że tamtego dnia jak zaakceptowałam się z rodzinką, to spać nie mogłam całą noc

Teksas, fajnie Ciepło Ostatnio jakoś się słyszy na forum, że sporo osób tam jedzie

Nimell > 23-08-2012, 22:04

Gratuluje ;)

A rzeczywiście ostatnio ciągnie do Teksasu coraz więcej dziewczyn ;) ale to dobrze, bo będziemy miały gdzie jeździć w odwiedziny Blonde ;)

blonde > 23-08-2012, 22:19

hahaha, no ba! tylko czy nas tam będą chcieli ?

braxii000 > 23-08-2012, 22:22

Dzięki. dostałąm już meila od amerykanskiej agencji, i mój room się zmienił. To teraz czekam na papiery wizowe i szczegóły lotu. Wylot mam 24 września, więc z kilkoma dziewczynami spotakam się na szkoleniu muszę poszukać kto wybiera się lub jest w teksasie, wy tam koło Nowego Jorku macie silną ekipę, trochę zazdroszczę, ale ja też się cieszę, że wygrzeję moje kości które przez ostatni rok marzły i mokły w Irlandii

jasne dziewczyny, zapraszam, ale nie wszystkie na raz

cien_wiatru > 24-08-2012, 22:08

Aaa, muszę się pochwalić, właśnie dostałam piękne potwierdzenie z AuPairCare, co oznacza, że na 95% (zawsze mogę nie dostać wizy ) lecę 24 września i Pani z GAWO mówiła mi, że leci ze mną też jakaś dziewczyna z AuPairCare, czy ona tutaj się udziela? Jak tu jesteś to się do mnie odzywaj i to juuuuż D

braxii000 > 24-08-2012, 22:29

Ja jestem z aupaircare i lecę 24 września

cien_wiatru > 24-08-2012, 22:36

Suuuper! Napisałam ci wiadomość prywatną

DariaAnnaJoanna > 25-08-2012, 5:55

Gratulacje dziewczyny

ja wczoraj przyleciałam do austin, rodzinka jak narazie supe, czuje jakbym była z kumplami a nie w pracy, przynosza mi wino do pokoju itd mam nadzieje, ze szybko to się nie zmieni haha

Madlene > 26-08-2012, 22:58

Bardzo mnie to cieszy, że tak dużo dziewczyn leci 24 września oraz to że większość z was będzie mieszkać w okolicach NYC. Ja jeszcze nie mam biletu ale jak tylko go dostane to podzielę się szczegółami. Póki co lecę 24 września z Inter Exchange (Gawo). Moja rodzinka mieszkam w Coram, NY.

Mam nadzieję, że spotkamy się na lotnisku no i później oczywiście na kawie w Nowym Jorku
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia