-
-
Re: Sierpień/Wrzesień 2012 !
tulpe > 13-08-2012, 16:46
to ja się dołączam do wątku. chciałabym bardzo we wrześniu wylecieć, ale nie wiem czy jest to możliwe, bo jestem na razie na etapie wypełniania Room APC, IE i załatwiania papierków, referencji itd. ale jestem dobrej myśli chociaż jeszcze sporo do zrobienia przede mną -
emka88 > 13-08-2012, 21:50
hej tulpenie ma rzeczy niemożliwych a do września to jeszcze jest chwilka, a kiedy chcesz jechać początek czy koniec miesiąca? -
blonde > 13-08-2012, 22:06
Emka na spotkaniach to się niestety raczej nie spotkamy, bo ty jesteś w CC a ja w APiA. Ale spokojnie, na jakąś kawę (nawet nie jedną) wyskoczymy. Poza tym do czasu, kiedy ty przyjedziesz ja już będę trochę wiedziała co i jak, to Cię pooprowadzam -
tulpe > 13-08-2012, 22:51
emka, jak najszybciej, bo od października przyszłego roku chciałabym kontynuować studia -
emka88 > 14-08-2012, 16:07
blonde nie pomyślałam o tymno to w takim razie tak jak piszesz spotkamy się w inny sposób co pewnie jest lepsze no ja mam nadzieję, że już poznasz Stamford i New York i będziesz dla mnie przewodnikiem
tulpe to pewnie trochę szaleństwa z załatwianiem wszystkiego Cię czeka, ale dasz radę -
Baskah > 14-08-2012, 21:03
Mam otwarty room! trzymac kciuki! -
blonde > 14-08-2012, 22:21
Super Baskah, bardzo się cieszę, że nareszcie Ci otworzyli! Koniecznie dawaj znać jak będziesz miała jakieś rodzinki -
tulpe > 14-08-2012, 23:42
szaleństwo jest cały czas, ale największym szaleństwem jest przerwanie studiów i wyjazd do USA na rok! ale jak nie teraz to kiedy?
fajnie się czyta o pootwieranych roomach i wybranych rodzinkach, aż nie mogę się doczekaća wrzesień coraz bliżej -
blonde > 14-08-2012, 23:50
Spokojnie tulpe, na pewno Ci się uda! Ja dwa razy przechodziłam przez procedurę aplikacyjną. Za pierwszym razem, do CC, to zeszło mi chyba z miesiąc, bo się ociagałam... ale to był luty/marzec i nigdzie mi się nie spieszyłoA jak składałam w czerwcu do APiA, to sie w tydzień uwinęłam Więc jak Ci zależy, to dasz radę szybciutko pozałatwiać.
A tak btw. to dlaczego dopiero pod koniec wakacji zaczynasz aplikować? Dopiero teraz wpadłaś na taki pomysł ;>? -
tulpe > 15-08-2012, 0:04
właściwie to mam za sobą pierwszy semestr magisterki, ale sesja niestety nie poszła mi za dobrze, i specjalizacja też mi nie odpowiada (inna niż na inżynierce). chciałam wyjechać gdzieś za granicę do pracy, żeby poduczyć się języka i szukając ofert pracy, natknęłam się na Au Pair. przypomniało mi się, jak po maturze nad tym myślałam, ale wtedy jeszcze nie byłam tak stanowcza. więc zdecydowałam się teraz, skoro i tak chcę zacząć magisterkę od nowa. jeśli mi się uda wyjechać we wrześniu, to zdążę na zaoczne od października przyszłego roku. a jeśli nie, to od lutego dzienne. okaże się