• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Londyn

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Wielka Brytania

• Spotkania

• Londyn

• Londyn
  • Re: Londyn

clio > 13-09-2012, 21:53

[quote name="margerich"]
    [quote name="Kami"]Jaki masz plan co do Paryza? Jaki koszt by wyszedl?[/quote]

Kami jeszcze nie sprawdzałam, rozejrzę się dopiero w weekend. Oczywiście nie samolotem. Paryż jest bardzo blisko, szkoda byłoby tego nie wykorzystać.

Kiedy będziesz znów w Londku? Bo miałyśmy się widzieć.[/quote]

Tez myslalam o wybraniu sie do paryża w pazdzierniku. Na jak dlugo chcialabys zostac? Bilety na megabusco.uk mozna znalezc niezwykle tanie, problem moze byc z kosztami noclegu.

margerich > 13-09-2012, 22:36

[quote name="clio"]
    [quote name="margerich"]
    [quote name="Kami"]Jaki masz plan co do Paryza? Jaki koszt by wyszedl?[/quote]

Kami jeszcze nie sprawdzałam, rozejrzę się dopiero w weekend. Oczywiście nie samolotem. Paryż jest bardzo blisko, szkoda byłoby tego nie wykorzystać.

Kiedy będziesz znów w Londku? Bo miałyśmy się widzieć.[/quote]

Tez myslalam o wybraniu sie do paryża w pazdzierniku. Na jak dlugo chcialabys zostac? Bilety na megabusco.uk mozna znalezc niezwykle tanie, problem moze byc z kosztami noclegu.[/quote]

Na bardzo krótko. A i po ile są bilety?

clio > 13-09-2012, 23:20

sprawdzalam na ktorys z pazdziernikowych weekendow, wychodzilo ok 35 funtow w obie strony.

martyniok > 14-09-2012, 0:19

Ja tak sobie pomyslalam ze te operki ktore na swieta nie wracaja do polski moga sie spotkac gdzies wspolnie, a np po blizszym poznaniu 30 wrzesnia do paryza wlasnie na sylwestra :-) co o tym myslicie?

margerich > 14-09-2012, 0:24

eee, to ja teraz żałuję że wracam na święta

sylwester w Paryżu. Brzmi doskonale...

clio, to całkiem tanio. 35 funtów to ja potrafię wydać na buty.

clio > 14-09-2012, 0:34

tez tak wlasnie pomyslalam! a wiem, ze mozna tez ustrzelic bilety jeszcze taniej!

martyniok > 14-09-2012, 0:40

Ja do Polski na swieta raczej nie wroce, bilety drogie a wiadomo, jeszcze prezenty i takie rozne:-) ale kurcze fajnie byloby tego sylwestra na wiezy Eiffla spedzic !!

margerich > 14-09-2012, 22:42

spotka się ktoś jutro ze mnąw Londku? bo nie chcę siedzieć z rodziną, a samej łazić przez cały dzień średnio mi się widzi.

clio > 14-09-2012, 23:30

[quote name="margerich"]spotka się ktoś jutro ze mnąw Londku? bo nie chcę siedzieć z rodziną, a samej łazić przez cały dzień średnio mi się widzi.[/quote]

co powiesz na kino?

margerich > 14-09-2012, 23:48

jestem trochę spłukana

ja chciałabym tak intensywnie pozwiedzać, ale też poplotkować, posiedzieć, odpocząć plus Primark. Chętna?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia