-
-
Re: AKTUALNA LISTA au pair w Irlandii
Metallinka > 20-04-2011, 12:08
O proszęJa zostałam w Irlandii ale nie jako au pair, tylko zawodowy sklejacz BigMaców -
dosiunia > 20-04-2011, 12:41
no Ciebie to śledzę na facebooku co jakiś czas to wiem, że jestes w Irlandiiw Cork jesteś? ja w tym roku będę pod Dublinem, ale jakbym była gdzieś kiedyś w Cork to dam Ci znać i może się spotkamy -
Metallinka > 20-04-2011, 14:08
No! Albo ja się do Dublina pofatyguję. Muszę jechać do ambasady dokumenty wyrobić :/ ;P Ale do Cork zapraszamTeraz się przeprowadziłam i mam ludzkie warunki do przyjmowania gości -
dosiunia > 20-04-2011, 16:42
moja hostka coś mówila o wakacjach w Cork, ale nie jestem pewna, bo co można robi w Cork? ;D ale jak będę na miejscu to się dowiem i się skontaktujemy) -
Metallinka > 30-04-2011, 1:53
No ja też nie wiem, ja tu tylko pracuję -
paty > 07-05-2011, 10:07
[quote name="melodi"]Imie: Agnieszka
Miejscowość: Carrigaline co Cork
Czas: do 23 sierpnia[/quote]
ja chyba też
od polowy maja -
Metallinka > 08-05-2011, 1:08
A byłam tam nawet ostatnio -
melodi > 08-05-2011, 1:59
No niestety post jest z przed roku i już tam nie jestem... a chętnie bym wróciła. W tym roku przeprowadzam się do Szkocji, za miesiąc właściwie, już nie jako au pair, ale może kiedyś jeszcze będę miała okazje ponownie z tego skorzystać. Mile wspominam ten czas -
dosiunia > 08-05-2011, 10:19
melodi, na stałe?! -
melodi > 09-05-2011, 17:25
Nie jestem pewna czy na stałe, ale od września idę do szkoły na pół roku lub rok na angielski, a potem chciałabym zacząć studia. Nie wiem czy akurat tam czy nie przeniosę się np. do Anglii, ale zupełnie gdzie indziej mnie zawieje