-
-
Re: Prezenty dla Host-rodziny
niuniusiek > 04-08-2006, 19:22
perfect -
3hope > 07-08-2006, 18:28
Pomóżcie! Wła?nie dostałam odpowiedź, że zamówiony przez Internet prezent nie przyjdzie (a 4 dni temu napisali że przyjdzie w ci?gu 3 dni :evil: ). A wyjeżdżam w niedzielę!
Przegl?dałam już ten w?tek, ale nie znalazłam nic odpowiedniego. Wolałam jaki? drobny upominek. Wspólny albo podobny dla obojda dzieci, a nie jakie? drogie zabawki. I tak maj? ich mnóstwo.
Chłopczyk ma 8 lat i uwielbia football, a dziewczynka 5 lat i kocha wszystko co różowe. Nie mieszkam w pobliżu żadnego dużego miasta, gdzie można kupić jakie? polskie gadżety. A może puzzle...? -
maya > 07-08-2006, 20:21
Puzzle to dobry pomysł-najlepiej jak kupisz jedne wspólne dla obojga dzieciaczków :wink: i po problemie.Zdaj relacje potem co kupiła?. -
Grizzly > 19-06-2007, 14:05
Odgrzebałam stary temat, bo mam problem..
Prezenty dla hostów i dla dzieci już kupiłam, ale pierwszy tydzień będę z ich obecn? operk? więc jej też by wypadało co? kupić.. tylko, że ja nie mam pojęcia co! o_O
Nawet jej nie znam ani nie widziałam zdięć a ma ok 22 lat, może więcej..
Je?li macie jaki? pomysł walcie ?miało, dodam że jutro lece ;] -
WAMPIREK > 19-06-2007, 17:52
Kochana,pochwal sie co kupilas Hostom ??
A tej au-pair co mozesz kupic hmmm moze cos zwiaznego z PL ? no nie wiem,nie mam pojecia :/ -
edyta_s > 19-06-2007, 18:51
Pomysl, co sama bys chciala dostac, jakbys byla au pair -
Grizzly > 19-06-2007, 18:56
Kupie jej czekoladkiserio nie mam pojęcia co jej mozna kupic bo jej wcale nie znam, nawet nie widziałam zdiecia zebym mogła mieć jakie? wyobrażenie co do jej osoby a z reszt?.. :]
A więc.. hostom kupiłam nie?miertelny album o Polsce cały po angielsku, kosztował 39zł a ja po znajomo?ci dostałam za 35
Lindsay( 3,5roku) kupiłam domino 3d z Kubusiem puchatkiem, a dla Samanthy farbki witrażowePonoć lubi rysować i w ogóle.. Wszystko owinięte w różowy papier z kubusiem puchatkiem i przyjaciółmi
Mam nadzieje, że takich farbek nie ma i że im się prezenty spodobaj?..
Wyjeżdżam o 2;30 o_O dżizas.. -
faris > 19-06-2007, 19:16
Czekoladki z wedla... i krówki ;] nie?miertlene, i dobre bo polskie...
dla smaku Paluszik Lajkonik :lol: :lol: :lol: :lol: -
WAMPIREK > 19-06-2007, 19:54
Agus,Ty wyjezdzasz a ja sie chyba za Ciebie stresuje !!
Serio !!! Martwie sie,mam nadzieje,ze bedzie super ... -
Louhans > 19-06-2007, 23:39
Ja swojej rodzince kupilam polskie czekoladki "Michalki" i niesmiertelna chalwe. Byli zachwyceni (dorosli), pozniej dowiozlam Zubrowke i Adwocata.
A dzieicom, chlopcom kubki z polskimi odpowiednikami ich imion i takie drewniane zabawki z ktorych sklada sie auto czy dinozarura i mozna to malowac farbkami.
Rodzice uwielbiaja te slodycze i za kazdym razem teraz musz eim kupowac, a chlopaki poja z nowych kubkow, bo zabawki juz dawno zrobione i pogubione