-
-
Re: Mam Maching :)
dominikan@ > 04-05-2009, 11:52
Obydwoje są z Europy? A z kąd dokładniej? -
agulka > 04-05-2009, 11:59
Oni chyba z Wloch sa. I gotuja w domu ? Mniam mniam -
dominikan@ > 04-05-2009, 12:05
Ja nie chciała bym rodziny której first language nie jest angielski. -
kamysia > 04-05-2009, 12:14
. -
dominikan@ > 07-05-2009, 10:44
Sorry Kamysia że w twoim watku ale nie chciałam zakładaą kolejnego o matchingu. No więc jak pisałam od wczoraj jestem w matchingu. Dziś rano pojawiła się pierwsza rodziną. Ucieszylam się jak ją zobaczyłam ale zaraz potem opadły mi ręce!! No więc mają 3 dzieci: 18lat ,3lata i 2 miesiace (Agencji mówiłam ze chce max 2 dzieci do max 6 lat -ale oni powiedzieli zeby się nie ograniczać. No ok nie będe się ogranicać ale wkurza mnie coś takiego). No więc czytam dalej miejsce zamieszkania: Willow Springs, State: Illinois (Kamildzianka to pewnie nie daleko ciebie?) no tak ale co to ma do NYC ( wiem wiem mam się nie ograniczac) i teraz najlepsze rodzina jest POLSKA!!!!!! Miałam ochotę walnąc kompem o ściane. Czy ja po to tam jade żeby uczyć się polskiego??? "Since we speak Polish to our son, we also expect our au pair to speak Polish to our son"
"We are looking for an amicable person with a minimum of one year experience in driving a car. A typical schedule will involve driving Alex to and from school (approximately 9 km away)" - czasem się zastanawiam po co ja wypełniałam tyle strony tych aplikacji czy ktoś je wogóle czyta!!! To się przecież prosi o pomste do nieba!! -
89dzoana89 > 07-05-2009, 11:19
Dominikan to tak na dobry poczatek matchingu hehe
Ale to prawda kurcze wypelniamy stosy papierow i wogole a potem i tak na to nikt nie patrzy :? -
kamysia > 07-05-2009, 11:53
. -
dominikan@ > 07-05-2009, 15:39
Dzisiaj od rana cały świat jest przeciwko mnie!
Mam kolejny matching tym razem z CC. Postanowaiłm zmienić swoje nastawienie (czytaj być mniej wybredna) bo zaczełam się obawiać że zostało już mało czasu. Dostałam powiadomienia na maila że rodzina z Port Waschington (to Long Island jakieś 20 mil od NYC)przegląda moją aplikację. Jak zobaczyłam lokalizacje to pomyślałam sobie że jestem zainteresowana. Zalogowałam się na konto patrze a oni maja 5 córek!!!!!!!!!!!!!!! (6 lat, 11 lat, 14lat, 18lat, 21lat) oni chyba zwariowali!! Ciekawe po co im au pairka. Po pierwsze tyle dzieci a po drugie tak dorosłe dzieci mają że to córki powinny opiekować się tą 6 latką. Chyba zaraz zadzwonie do tego CC!!! -
kamysia > 07-05-2009, 17:00
. -
dominikan@ > 07-05-2009, 17:07
Nie wiem czy wściekło czy nie ale z tego co widze to naprawdę nie ma szans na rodzine z NYC wiec dają mi oferty najblizej NYC.
Wysłałam do nich maila (do CC).