• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair USA 2013! cz.2

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair USA 2013! cz.2

• Au Pair USA 2013! cz.2
  • Re: Au Pair USA 2013! cz.2

karolinkaa77 > 24-02-2013, 17:38

Dziewczyny i chłopaki jak wyglądały Wasze referencje ,dotyczące Waszej osobowości i spędzania czasu z dzieciaczkami (konkretnie co w nich zawarliście)? Pisałyście w 2 językach ?

kasiag3 > 24-02-2013, 17:43

U mnie w APiA dostarczłam im referencje w dwóch językach a pozniej oni usuneli mi te skany w polskiej wersji i zostawili tylko po angielsku ;d a w referencjach zgodnie z pytaniami pisano o moich zaletach, i tym jakim jestem człowiekiem, czym się zajmowalam jako opiekunka )

kasiag3 > 24-02-2013, 17:45

Ja mam pytanie do osob z APiA Jak długo czekaliście na otwarcie i zatwierdzenie waszej aplikacji? bo mi moja koordynatorka powiedziała ze w tamtym tygodniu będzie otwarta no a niestety nie jest

madz > 24-02-2013, 18:32

Napisz bezpośrednio do APiA, nie do polskiego biura tylko do tego głównego, chyba dziewczyną to pomagało i następnego dnia miały otwierany room, tak wydaje mi się że w APiA to było :)

Jarzebinka > 24-02-2013, 18:36

W moim podpisie masz wszystkie daty! A Wawa lub Londyn wprowadzał CI już jakieś poprawki do aplikacji?

kasiag3 > 24-02-2013, 18:49

madz a orientujesz się może co napisac w tym mailu do nich? po prostu kiedy będzie otwarta moja aplikacja , to wystarczy?

Jarzebinka no własnie nie miałam wprowadzanych zadnych zmian ani z wawy ani z londynu, martwie sie, bo minęło juz 10 dni :< no ale nic, poczekam do jutra moze cos się zmieni

Ps. dziewczyny przepraszam ze was tak zasypuję ciągle pytaniami )

balbina > 24-02-2013, 20:11

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa za godzinę mam pierwszą w życiu rozmowę z rodzinką

Potomac, Maryland

Dzieci:

5 Lata F

9 Miesięcy M

"Depending on where I find a job we may move to a new city within the next few months. We are considering opportunities in New Jersey as well as Massachusetts." - no to wielkie ryzyko jechać do niech ze względu na to zdanie, ale wprawa w rozmowie z HF mile widziana

emili > 24-02-2013, 20:21

[quote name="aguta"]

Potomac, Maryland

[/quote]

to okropnie blisko mnie

Nie ma co powidzenia!

emili > 24-02-2013, 20:27

[quote name="kasiag3"]Ja mam pytanie do osob z APiA Jak długo czekaliście na otwarcie i zatwierdzenie waszej aplikacji? bo mi moja koordynatorka powiedziała ze w tamtym tygodniu będzie otwarta no a niestety nie jest[/quote]

Mialam podobnie, dlugo za dlogo - ja dod. trafilam na przerwy jakies dluzsze weekendy czy cos...

Ale zadzwonilam do biura i napisalam @ do glownego. na 2 dzien tak jak madz pisala , room zostal otwarty. Wiec :

napisz im co myslisz, ze sie martwisz, ze mowiono ze Ci otworza prof a nadal cisza, ze chcialabys wiedziec czy cos nalezy poprawic jesli nie to dlaczego stoisz w miejscu z roomem.

kasiag3 > 24-02-2013, 20:59

aguta - Powodzenia !

emili dziękuję za info, tak zrobię
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia